İnternet üzerinden hesaba para gelmez değil mi?Para harcanabiliyor bu arada.
Sanmıyorum. Zaten böyle bir şey yapmak da çok mantıklı bir şey değil.İnternet üzerinden hesaba para gelmez değil mi?
Sanmıyorum. Zaten böyle bir şey yapmak da çok mantıklı bir şey değil.
Uygulaması erişime açıldı. Hayır ancak şu anlık Papara içi gönderim hariç para transferi ve Günlük 2000tl üzeri nakit çekimi yapamıyorsunuz. Harcamalardaki limit ne kadar bilmiyorum.Papara kapandı mı? Ben giriyorum, herkes "ama kapalı" diyor.
Hayır, havale/eft'ye kapatıldı. Banka kartı ile para yükleme nasıl olur bilmiyorum. CarrefourSA'dan yükleniyordu önceden ama şu an risklidir herhalde.Sanmıyorum. Zaten böyle bir şey yapmak da çok mantıklı bir şey değil.
Kayyum atandı sanırım yakın zamanda açılır açılmazsa 4K ya yakın param gider.
İninalede kayyum atandı ama aylardır kapalı. Papara da açılmaz.
2000 altı ise ATM'den çekin ya da Nays gibi başka bir karta banka kartından para yükleyin. 2-3 günde çekin bir şekilde.Üfff ben bu parayı nasıl alabilirim?
İninal açılır mı? Dürüm param içerideydi de.Şuan açıldı ama çoğu özelliği kısıtlı. Yasa dışı iş yapanlar tespit ediliyor o yüzden normaldir. Devlet kayyum atadı zaten.
hocam günde 2000 tl çekebiliyorsun bankamatiklerden yani 4000 tl'n varsa 2 günde 2000'er olarak çekebilirsin, ama internet alışverişlerinde kullanamıyorsun diye biliyorum. en azından ben kullanamadımÜfff ben bu parayı nasıl alabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.