Papara kart alınır mı?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda ininal kartımı iptal ettim. Bana göre rezalet bir firma. Her para yükleyişinde, para çekişinde, aylık kullanımda, her şeye para istiyor. Ayrıca yıllık nakit para çekme limiti sadece 500₺? Üstelik bunu arttırmak için 18 yaş üstünde olman gerekiyor. Acaba Papara da böyle midir? Yıllık nakit para çekme limiti ne kadardır? Para yükleme limiti ne kadardır? Güvenilir midir? Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatsın. Şimdiden teşekkür ederim.

Yakın zamanda ininal Kart'ımı iptal ettim. Bana göre rezalet bir firma. Her para yükleyişinde, para çekişinde, aylık kullanımda, her şeye para istiyor. Ayrıca yıllık nakit para çekme limiti sadece 500₺? Üstelik bunu arttırmak için 18 yaş üstünde olman gerekiyor. Acaba Papara da böyle midir? Yıllık nakit para çekme limiti ne kadardır? Para yükleme limiti ne kadardır? Güvenilir midir? Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatsın. Şimdiden teşekkür ederim.

Papara doğru biliyorsam normal kredi kartlarından para almıyor diyelim ki babanız veya anneniz size kredi kartı ile para atmak isterse atamazlar veya başka birileri onun dışında iyi ben kullandım ama içimi bir korku sardığı için geri iptal ettirdim bilgim bu kadardı yardım edemediysem kusura bakmayın.

Papara doğru biliyorsam normal kredi kartlarından para almıyor diyelim ki babanız veya anneniz size kredi kartı ile para atmak isterse atamazlar veya başka birileri onun dışında iyi ben kullandım ama içimi bir korku sardığı için geri iptal ettirdim bilgim bu kadardı yardım edemediysem kusura bakmayın.

Hocam eğer Papara numarasını açıklama kısmına yazarlarsa atabilirler Papara'da yatır kısmında havale seçersen gösteriyor nasıl olduğunu. Hangi bankaysa seçiyorsun sonra birisi sana atmak istediğinde ona o IBAN'ı veriyorsun sonra açıklama kısmına senin Papara no yazarsa para geliyor.

Paparaya kredi kartıyla para yükleniyor ama komisyonu biraz fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı