Papara kart siparişi hâlen gelmedi

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.024
Anladım, teşekkürler herkese. 1 hafta daha bekleyip bilgilendireceğim kart ile ilgili gelişme olursa.

Ankara'da kar yok denecek kadar az şu an.

Papara müşteri hizmetlerini aramak doğru bir karar olur mu? Biraz aciliyet var ama 1 hafta daha beklemek çok sıkıntı olmaz.
Papara ile ilgili bir durum değil maalesef. Kargo ile alakalı durum. Onlarda keyfi çalışan bir şirket. Dijital kart ile işlem yapabilirsin gelene kadar.

Hocam benim kartım 3-4 ay sonra geldi. İlk başta 2-3 ay oldu adres yanlış diye bildiri geldi. Sonra tekrar sipariş verdim. Tekrar basılıp hızlı geldi.

AGT Kargo kuryesi Papara, ininal ve vb. Firmaların kartlarını taşıdıklarından dolayı çok fazla kargoları vardır, o yüzden dolayı biraz geç kalıyor kargolar belki de 1 hafta Sonra'da gelebilir.

Bugün şikayette bulundum, aciliyet bildirdik dediler. Yarında gelmesse kuryeyi arayacağım. Umarım açar. Gelişmeleri buraya yazarım.
1647982836000.png

Karşılaştığım sonuç bu. Başvurdum, dönüş olmazsa Kızılay'a başvurup oradan alacağım. Oradaki abime 1 günde teslim edilmişti. Adresim doğru olmasına rağmen bu sonuç karşılıyor beni. Şaka gibi.
Çok uzun uğraşlarım, sürekli aciliyet bildirmelerden sonra sonunda kartı şu an teslim aldım. Adamları darlamazsanız getirmiyorlar arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• 1647982787221.png
    1647982787221.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı