Her Telefon'da NFC olacak diye bir şey yok.Papağan gibi sürekli fiziksel kart diyenler telefonla ödemenin kolaylığını öğrense keşke.
Ama her telefonda kamera vardır benceHer Telefon'da NFC olacak diye bir şey yok.
Ios kısıtlamaları yüzünden olmuyor. Apple Pay var ancak o da Türkiye'de yok.Peki Nays ile iPhone uygulaması üzerinden ödeme yapılabiliyor mu?
Papara derim geçerim cashback lerde geldi yeniŞu an hangisi daha kullanışlıdır? Galiba Nays'ta fiziksel kart yok.
Bu aynen şuna benziyor: Benim banka kartı alabilmek gibi bir seçeneğim var, neden dijital para hizmetleri kullanayım? Cashback bu ön ödemeli kart camiasında önemsenen bir şey ki sanırım Nays'ında severleri var. Bir şeyin fanboyluğu genelde işleri mide bulandırıcı bir kıvama sokuyor.
Konunun içeriği direkt taraf seçtirmek fakat, fanatizm benim hayat felsefemin dışına atılmış bir şeydir, bir şeye bağlı olursun seversin vs, fakat fanatizm olayın mide bulandırıcı kısmıdır...Haklısın bende ondan bahsediyorum bankaların kampanyaları var zaten Papara da cashback olsa ne olacak zaten iyice düşüyor oranlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.