İş Bankası hesabı için 18 yaş üstü olmana gerek yok, ayrıca Nays üzerinden iş bankası hesabı olmadan da para gönderimi yapılabiliyor. Tabii ki bu iki dediğimde veli onayı gerektiriyor.İş bankası hesabı için de 18 yaş ve üzeri olmak lazım sanırım. @balkann hocam siz bilgili gözüküyosunuz bu konularda.Para göndermek için alternatif uygulamalar var mıdır?
Zaten Veli onayım var.Fakat böyle bir yazı çıkıyor işte.Para gönderimi yapamıyorum bu yüzden.İş Bankası hesabı için 18 yaş üstü olmana gerek yok, ayrıca Nays üzerinden iş bankası hesabı olmadan da para gönderimi yapılabiliyor. Tabii ki bu iki dediğimde veli onayı gerektiriyor.
Şubeler aracılığı ile ilk imza hesabı açılabiliyor diye biliyorum. Ben yanılmıyorsam 12 yaşında açmıştım ilk imza hesabımı.Zaten Veli onayım var.Fakat böyle bir yazı çıkıyor işte.Para gönderimi yapamıyorum bu yüzden.
İş Bankası hesabı olmadığı sürece para gönderimi yapılamıyor.İş Bankası hesabı için 18 yaş üstü olmana gerek yok, ayrıca Nays üzerinden iş bankası hesabı olmadan da para gönderimi yapılabiliyor. Tabii ki bu iki dediğimde veli onayı gerektiriyor.
Hangi uygulama ya da siteden imza hesabı açabileceğimi söyleyebilir misiniz?Şubeler aracılığı ile ilk imza hesabı açılabiliyor diye biliyorum. Ben yanılmıyorsam 12 yaşında açmıştım ilk imza hesabımı.
Şubeye giderek.Hangi uygulama ya da siteden imza hesabı açabileceğimi söyleyebilir misiniz?
Onun için 18 yaşının üstünde olmam gerekiyor mu?İş Bankası hesabı olmadığı sürece para gönderimi yapılamıyor.
Hayır 12-18 yaş aralığındaki çocuklar velileri ile birlikte şubeden İlk İmza hesabı açabiliyor.Onun için 18 yaşının üstünde olmam gerekiyor mu?
İlk imza şeysiyle birlikte Nays'ta para gönderme işlemini gerçekleştirebilirim değil mi? Bir de çok önemli mi bu şey?Yani ben kartımla istediğim ürünü falan alabilirim demi ilk imza hesabı olmadan.(Hesap onaylı zaten fakat yukarı da koyduğum gibi 18 yaş altı olduğumu söylüyor uygulama)Hayır 12-18 yaş aralığındaki çocuklar velileri ile birlikte şubeden İlk İmza hesabı açabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.