Papara mı Nays mı?

İlk imza şeysiyle birlikte Nays'ta para gönderme işlemini gerçekleştirebilirim değil mi? Bir de çok önemli mi bu şey?Yani ben kartımla istediğim ürünü falan alabilirim demi ilk imza hesabı olmadan.(Hesap onaylı zaten fakat yukarı da koyduğum gibi 18 yaş altı olduğumu söylüyor uygulama)

Yani sanırım müşteri olmam gerekiyor buradan anladığım kadarı ile.
Evet alabilirsin istediğini. Eğer Ilk İmza hesabı açarsan para gönderebilir ve limitlerini yükseltmiş olursun.

Evet alabilirsin istediğini. Eğer Ilk İmza hesabı açarsan para gönderebilir ve limitlerini yükseltmiş olursun.
Konuyu biraz uzatmış olacağım kusura bakmayın.Bazı uygulamalar varmış para gönderebiliyormuşsun istediğine.Onlarla birlikte para gönderebiliyor muyum? Mesela FastPay gördüm ama o para gönderirken bir şey kesiyormuş.Bu işlemi ücretsiz gerçekleştiren uygulamalar var mıdır?Ya da herhangi bir uygulamayla da para gönderebilir miyim?

Konuyu biraz uzatmış olacağım kusura bakmayın.Bazı uygulamalar varmış para gönderebiliyormuşsun istediğine.Onlarla birlikte para gönderebiliyor muyum? Mesela FastPay gördüm ama o para gönderirken bir şey kesiyormuş.Bu işlemi ücretsiz gerçekleştiren uygulamalar var mıdır?Ya da herhangi bir uygulamayla da para gönderebilir miyim?
Papara gibi mi?

Nays ve Papara ikisini de kullanıyorum. Örneğin 0-250TL arası Trendyol alışverişi yapacaksam Papara, 500TL üstü harcama yapacaksam Nays kullanıyorum. İkisinin de avantajları var.

Nays hesabını onaylatınca adımıza İş Bankası hesabı mı açılıyor? Yoksa sadece Nays hesabımızı onaylamış mı oluyoruz?

Nays ve Papara ikisini de kullanıyorum. Örneğin 0-250TL arası Trendyol alışverişi yapacaksam Papara, 500TL üstü harcama yapacaksam Nays kullanıyorum. İkisinin de avantajları var.

Nays hesabını onaylatınca adımıza İş Bankası hesabı mı açılıyor? Yoksa sadece Nays hesabımızı onaylamış mı oluyoruz?
Evet İş Bankası hesabı açılıyor.

Evet İş Bankası hesabı açılıyor.
Yani İş Bankası uygulamasını da kullanabiliyor muyuz? Ve İş Bankası hesabı açılmasının avantajları ve dezavantajları nedir?

Yani Nays hesabı açınca İşCep diye bir uygulama var,orda da mı hesap açılıyor?
Evet öyle, banka müşterisi oluyorsun kısaca eğer velin izin verir ise ek kart ile kendi adına kredi kartı bile çıkartabilirsin. Bankanın tüm avantajlarından faydalanıyorsun.

İş Bankası hesabı olmadığı sürece para gönderimi yapılamıyor.

Şimdi fark ettim evet kusura bakmayın yanlış bilgi için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı