Papara numarası önemli mi?

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 5.489
Doğrulamayı yaptım bekliyorum. Doğrulama kodu Fransızca sanırım doğru değil mi?

Ona çok takılmayın, bende de İngilizce veya farklı bir dil idi sanırım. Siz doğrulama kodunu girip bekleyin yeterli. Bu arada para çekme talebini gönderdikten sonra "para çekildi" mi yoksa "inceleniyor" tarzında bir şey mi yazıyordu? Eğer "para çekildi" yazıyorduysa maksimum 1-2 saat içinde, "inceleniyor" yazıyorduysa paranız 1 gün içinde gelecektir.

2 kod var biri NXCOMM diye bir yerden diğeri Kwai'den geldi.
Ona çok takılmayın, bende de İngilizce veya farklı bir dil idi sanırım. Siz doğrulama kodunu girip bekleyin yeterli. Bu arada para çekme talebini gönderdikten sonra "para çekildi" mi yoksa "inceleniyor" tarzında bir şey mi yazıyordu? Eğer "para çekildi" yazıyorduysa maksimum 1-2 saat içinde, "inceleniyor" yazıyorduysa paranız 1 gün içinde gelecektir.
İnceleniyor yazıyor.

2 tane geldi bana biri sizin dediğiniz gibi diğeri 6 haneli Fransızca.

O 6 haneli Fransızca yazı belki ilk kez para çekme talebi oluşturduğunuz için de gelmiş olabilir, ben ilk kez talep gönderirken hiç dikkat etmedim o yüzden bilemiyorum. İsterseniz Google Lens üzerinden kameralı çeviri yardımıyla Türkçeye çevirip ne yazdığına bakabilirsiniz.

İnceleniyor yazıyor.

O zaman dediğim gibi 1 gün içinde paranız hesabınıza gelecektir.

O 6 haneli Fransızca yazı belki ilk kez para çekme talebi oluşturduğunuz için de gelmiş olabilir, ben ilk kez talep gönderirken hiç dikkat etmedim o yüzden bilemiyorum. İsterseniz Google Lens üzerinden kameralı çeviri yardımıyla Türkçeye çevirip ne yazdığına bakabilirsiniz.

O zaman dediğim gibi 1 gün içinde paranız hesabınıza gelecektir.
Banka ile Kwai E-postası farklı onu nasıl değiştirebilirim? Telefon nunarasını bu hesaba bağladım.

Maalesef e-postayı değiştiremiyorsunuz, sadece telefon numarasını değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca e-postayı değiştirmek istemenizin nedeni nedir?
Banka ile Kwai hesaplarının e-posta adresleri aynı olmalıymış para gelmezse diye.

Banka ile kwai hesaplarının e-posta adresleri aynı olmalıymış para gelmezse diye.

O zaman Kwai hesabınızda az bi' miktar para varsa o hesabınızın telefon numarasını değiştirin, sonrasında Papara hesabınıza kayıtlı e-postanız ile yeni bir Kwai hesabı oluşturup o hesabınıza telefon numaranızı kayıt edin. Daha sonrasında ise para çekme talebi gönderin, bu şekilde sorununuz çözülür. Fakat ilk başta talep gönderdikten sonra "inceleniyor yazıyor" demiştiniz, siz bunları yapmadan önce 1 gün bekleyin. Paranız hesabınıza geldiyse bunları yapmanıza gerek yok, gelmediyse zaten "activity" kısmından para çekme talebinizin miktarı altında küçük ve soluk bir şekilde "başarısız", "çekildi" veya "inceleniyor" şeklinde talebinizin ne durumda olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Eğer 1 gün bekledikten sonra ve dediğim yerde "başarısız" yazıyorsa ilk dediğimi yapabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum fakat benim de Papara ile Kwai hesabımın e-postaları farklı fakat ben hiçbir sıkıntı olmadan rahatça paramı hesabıma çekebiliyorum, önemli olan Papara numaranızı doğru yazmanız. Dediğim gibi yine de ilk baştaki dediğim yöntemi deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı