Papara Sanal Kart Google Pay'e eklenmiyor

408091

Decapat
Herkese tekrardan merhaba, normalde YouTube Premium bireysel üyeliğimin ücretini Tosla kartımdan ödüyordum fakat fiyatı artınca Papara'nın 6 TL daha fazla cashback yaptığını gördüm ve Google Pay'e Papara Sanal Kartımı kayıt etmek istediğimde "İsteğiniz başarısız oldu. Ödeme yöntemi bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun veya Google hesabınıza yeni bir ödeme yöntemi ekleyin." tarzında bir uyarı alıyorum. Google Play'den de kayıt etmeyi denedim fakat yine aynı hatayı veriyor, durumu dün gece Papara'ya e-mail atarak bildirdim ama onlarda cevap olarak "Değerli kullanıcımız, tarafımıza yansıyan herhangi bir hata görünmemektedir. Tekrar denemenizi rica ederiz." şeklinde bir cevap gönderdi. Ben de belki düzelmiştir ümidiyle tekrar denedim ama yine aynı hatayı aldım, bu sefer de kartta sorun olabileceğini düşündüm ve yeni bir sanal kart açıp onunla denedim ama maalesef ki yine aynı hatayı verdi. Bu arada Google hesabımda hiçbir uyarı ya da ban gibi bir şey de yok. Bütün satın alımlarımı, aboneliklerimi vs. bu hesabımdan yapıyorum ve Tosla kartımı da hiçbir uyarı vermeden kolayca kaydetmiştim, ayrıca Papara hesabımda da kartı doğrulama vs. için de yeterli miktarda para var. Ben neden bu hatayı alıyorum? Bu hatayı almadan başka hangi yolla bu Google hesabıma kartımı kaydedebilirim?

Herkese tekrardan merhaba, normalde YouTube Premium bireysel üyeliğimin ücretini Tosla kartımdan ödüyordum fakat fiyatı artınca Papara'nın 6 TL daha fazla cashback yaptığını gördüm ve Google Pay'e Papara sanal kartımı kayıt etmek istediğimde "isteğiniz başarısız oldu. Ödeme yöntemi bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun veya Google hesabınıza yeni bir ödeme yöntemi ekleyin." tarzında bir uyarı alıyorum. Google Play'den de kayıt etmeyi denedim fakat yine aynı hatayı veriyor, durumu dün gece Papara'ya e-mail atarak bildirdim ama onlarda cevap olarak "değerli kullanıcımız, tarafımıza yansıyan herhangi bir hata görünmemektedir. Tekrar denemenizi rica ederiz." şeklinde bir cevap gönderdi. Ben de belki düzelmiştir ümidiyle tekrar denedim ama yine aynı hatayı aldım, bu sefer de kartta sorun olabileceğini düşündüm ve yeni bir sanal kart açıp onunla denedim ama maalesef ki yine aynı hatayı verdi. Bu arada Google hesabımda hiçbir uyarı ya da ban gibi bir şey de yok. Bütün satın alımlarımı, aboneliklerimi vs. bu hesabımdan yapıyorum ve Tosla kartımı da hiçbir uyarı vermeden kolayca kaydetmiştim, ayrıca Papara hesabımda da kartı doğrulama vs. için de yeterli miktarda para var. Ben neden bu hatayı alıyorum? Bu hatayı almadan başka hangi yolla bu Google hesabıma kartımı kaydedebilirim?

Bende de bazen oluyordu, diğer karta geçiyordum veya varsa limitleri kaldırıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı