Dediğim gibi aylık 2₺ dışında bir masrafı olmuyor benim için. Yaptığım işlemler;Sizde nasıl ücret kesmiyor? Ben her bir şey yaptığımda ücret kesimi yapıyor.
Hangisini tercih etmeliyim? Sizce banka kartı olarak ilk defa deniyimleyeceğim ve kartı genelde internette, markette, restoranlarda falan kullanacağım.
Mastercard bir kart değil ki, Visa ve Mastercard dünyada en çok kullanılan ödeme sistemleridir. Papara ve Tosla Mastercard, İninal Visa kullanır.Herkes Papara demiş neden Papara artısı ne Mastercard ve ininala göre?
Bilmiyordum ve kararımı verdim papara alıcamMastercard bir kart değil ki, Visa ve Mastercard dünyada en çok kullanılan ödeme sistemleridir. Papara ve Tosla Mastercard, İninal Visa kullanır.
Bilmiyordum ve kararımı verdim Papara alacağım.
Hocam bir sorum var şimdi bu. Papara'nın kartı neye bağlı yani demek istediğim ininal Visa'ya bağlı o mantık bu papayada neye bağlı internetten bir şey alacağım diyelim kart seçme yerine geldim orada Papara yazmıyıcak doğal olarak ne yazacak?
Mastercard ama artık bazı kartları da Visa olarak basılıyor galiba öyle bir şey görmüştüm. Ama sorun olacağını zannetmiyorum zaten kartın üzerinde ya Visa'ya da Mastercard logosu olur.
Papara can çalar, tek atar ve sabitler.Hangisini tercih etmeliyim? Sizce banka kartı olarak ilk defa deniyimleyeceğim ve kartı genelde internette, markette, restoranlarda falan kullanacağım.
Papara can çalar, tek atar ve sabitler.
LoL oyununda böyle şeyler var da, ona takılmayın Papara'nın aralarındaki en iyisi olduğunu söylemek istedim.Anlamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.