Papara yanlışlıkla başka numaraya SMS gitti

Hakan White

Decapat
Dostlar Papara hesabımı kapattırmıştım bir süre önce kullanmadığım için kapanmışmı diye kontrol için giriş yapmak istedim. Girişte telefon numarasını yazarken 1 rakam yanlış yazdım. Yanlışlıkla başka numaraya kod gitti bir şey olur mu hesap kapatılmıştı gerçi. Ama giriş yaparken bu numara Papara'da kayıtlı diyor. Özetle sorum şu kodun gittiği numara hesabıma giriş yapamaz değil mi? Veya beni şikayet falan etmez değil mi? Numarama kod yolladı falan diye yanlışlıkla yolladım çünkü.

Dostlar Papara hesabımı kapattırmıştım bir süre önce kullanmadığım için kapanmışmı diye kontrol için giriş yapmak istedim. Girişte telefon numarasını yazarken 1 rakam yanlış yazdım. Yanlışlıkla başka numaraya kod gitti bir şey olur mu hesap kapatılmıştı gerçi. Ama giriş yaparken bu numara Papara'da kayıtlı diyor. Özetle sorum şu kodun gittiği numara hesabıma giriş yapamaz değil mi? Veya beni şikayet falan etmez değil mi? Numarama kod yolladı falan diye yanlışlıkla yolladım çünkü.
Overthinkleme güzel kardeşim, overthinkleme..

Nasıl girebilir ki senin hesabına, ne telefon numaranı biliyor, ne papara şifreni biliyor.. Hadi diyelim bunları buldu, o kod sonsuza kadar geçerli değil ya taş çatlasa 10 dakika sonra geçerlilik süresi biter

Hayır. O kodla hiçbirsey yapamaz.

Overthinkleme güzel kardeşim, overthinkleme.

Nasıl girebilir ki senin hesabına, ne telefon numaranı biliyor, ne Papara şifreni biliyor. Hadi diyelim bunları buldu, o kod sonsuza kadar geçerli değil ya taş çatlasa 10 dakika sonra geçerlilik süresi biter.

Hocam peki kod ona gitti diye yanlış anlayıp şikayet edebilir mi bu konularda aşırı kuruntuluyum.

Güzel kardeşim seni nereden bulup şikayet edecek. Bulsa bile neden şikayet etsin büyük ihtimal öyle bir numara bile yoktur neden taktın kafana bu kadar.

Hocam durduk yere bu kod telefonuma niye geldi deyip yanlış anlayıp dolandırılıyorummu acaba deyip şikayet ederse falan diye tedirgin oldum normalde yanlışlıkla gelmiştir diye düşünürüm ben olsam ama herkes farklı.

Hocam durduk yere bu kod telefonuma niye geldi deyip yanlış anlayıp dolandırılıyorummu acaba deyip şikayet ederse falan diye tedirgin oldum normalde yanlışlıkla gelmiştir diye düşünürüm ben olsam ama herkes farklı.

Bunun olma ihtimali % kaçtır acaba %1 mi? Takmayın kafaya. Hadi şikayet etti mahkemeye çıkıp ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mı çarptırılacaksın. 😂

Az düşünsen anlarsın, adamın telefonuna rastgele bir yerden kod geliyor. Bu durumda seni şikayet etme olasılığıyla beni şikayet etme olasılığı eşit hocam. 84 milyonda bir. :) Bu adam nereden bulacak o kod kimin yüzünden geldi.

Ki ortada şikayet etmelik bir durum da yok zaten. Hepimizin telefonuna dolandırıcı smsler geliyor. O adamlara bir şey oluyor mu sırf sms attılar diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı