Arkadaşlar, 17 TL normalde ama cashback var. %50 indirim biliyorsunuz 8.5 TL yapıyor. Şimdi benim Papara kartıma 17 TL mi yatırmam lazım, yoksa 8.5 TL yatırsam yeterli olur mu?
Ayarlarda toplu olarak ay sonunda alma seçeneği var. Bunu seçerseniz ay sonunda yatıyor.
Cashback menüsüne girdiğinizde sağ üstteki çarka basabilirsiniz. Varsayılan olarak anlık iade seçili sanırım.
17 TL çekecek, milisaniyeler içerisinde de 8,5 TL iadeniz yansımış olacak.
Yani:
20 liralık alışverişte 10 lira para üstü almak gibi diyebilirsiniz. Hatta aynen öyle. Paranın size uzatılmasını beklemeniz gerekiyor sadece ama başta 20 lira veriyorsunuz.
- 12.06'da 20 TL bakiyeniz var diyelim,
- 12.07'de 17 TL'lik üyeliği alıyorsunuz ve 3 TL bakiyeniz kalıyor,
- 12.07'de 8,5 TL iade yapılıyor ve 11,5 TL bakiyeniz oluyor.
![]()
17 TL çekecek, milisaniyeler içerisinde de 8,5 TL iadeniz yansımış olacak.
Yani:
20 liralık alışverişte 10 lira para üstü almak gibi diyebilirsiniz. Hatta aynen öyle. Paranın size uzatılmasını beklemeniz gerekiyor sadece ama başta 20 lira veriyorsunuz.
- 12.06'da 20 TL bakiyeniz var diyelim,
- 12.07'de 17 TL'lik üyeliği alıyorsunuz ve 3 TL bakiyeniz kalıyor,
- 12.07'de 8,5 TL iade yapılıyor ve 11,5 TL bakiyeniz oluyor.
![]()
Hocam kartım aktif değil gibi oluyor kart bilgilerimi giriyorum YouTube Premium yerine ama satın alamıyorum ne yapmam lazım.
Hocam kartım aktif değil gibi oluyor kart bilgilerimi giriyorum YouTube Premium yerine ama satın alamıyorum ne yapmam lazım.
Ödeme yöntemlerinde doğrula hatası veriyor.
Hocam nasıl doğruladınız?Ödeme yöntemlerinde doğrula hatası veriyor.
Tamamdır doğruladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.