Papara'da kalan para ATM'den çekebilir mi?

WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 10.19.20_1d4d4e4c.jpg

Yalana bakar mısın :D Tabii ki de para içeri de kalıyormuş. Bu arada ben aylardır hiç para çekmedim bilginiz olsun. @talha1481 @Deiinzz @Defonten

Hocam sağ ol bilgilendirme için, benim de gelecek iadem vardı ne yapsam bilemedim vallahi. Tamamen öyle mi kalır yoksa açarlar mı acaba?
Rica ederim hocam :) Açarlar diye düşünüyorum. Ama hiç kesin bir bildiğim yok. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Bu 2025'te hayırlı olmadı. TR'deki popüler tüm özel cüzdan uygulamaları kapatıldı herhalde ve büyük operasyon çektiler. Herhalde Tosla mı ne kaldı o da pek iyi değildi.

Ayrıyeten Technopat'ın haber bülteninden de bahsetmek istiyorum. Uygulamayı sabah ilk kez açarken şöyle bir uyarı zaten vermişti de o an girdiğim trip ile SS'ini alamamıştım. İşte Papara'nın kullanıcılar için yapmış olduğu açıklama.
Screenshot_267.png
Kaynak: Merkez Bankası, Papara’nın kapısına zincir vurdu: Şirketten ilk açıklama geldi

Uygulamaya girince zaten uyarı veriyor paranız güvenli bir şekilde kalacak diye. Faaliyet izni iptal edildi nasil para çekmeyi düşündünüz ki?
Hocam orası da doğru da yine denemekten zarar gelmez. Sabah yürüyüşü yaptım :D Birde faaliyet izni derken "belki sadece satın alımlar içindir para çekme için değildir" diye tahmin etmiştim.

Ayrıyeten Technopat'ın haber bülteninden de bahsetmek istiyorum. Uygulamayı sabah ilk kez açarken şöyle bir uyarı zaten vermişti de o an girdiğim trip ile SS'ini alamamıştım. İşte Papara'nın kullanıcılar için yapmış olduğu açıklama.
Eki Görüntüle 2596119 Kaynak: Merkez Bankası, Papara’nın kapısına zincir vurdu: Şirketten ilk açıklama geldi

Hocam orası da doğru da yine denemekten zarar gelmez. Sabah yürüyüşü yaptım :D Birde faaliyet izni derken "belki sadece satın alımlar içindir para çekme için değildir" diye tahmin etmiştim.
Hocam harcanabiliyormu? Deneyen varmı?

Hocam harcanabiliyormu? Deneyen varmı?
Hocam harcansa neden cebelleşelim :D ATM'den para bile çekilmiyor. Lakin yaşananlar devlet yoluyla olduğu için pek endişe etmeye gerek yok. Hatta bazıları eğer devlet bankasında başka kart daha varsa oraya da aktarılabildiğini yazmış. Ben pek mantıklı bulmadım ama isterseniz bu başlığı araştırın.

Hocam harcansa neden cebelleşelim :D ATM'den para bile çekilmiyor. Lakin yaşananlar devlet yoluyla olduğu için pek endişe etmeye gerek yok. Hatta bazıları eğer devlet bankasında başka kart daha varsa oraya da aktarılabildiğini yazmış. Ben pek mantıklı bulmadım ama isterseniz bu başlığı araştırın.
Hocam inanalı da devlet kapatmadı mı? Hala kapalı inanal buda onun gibi olmaz umarım

Hocam inanalı da devlet kapatmadı mı? Hala kapalı inanal buda onun gibi olmaz umarım
Gönderilen uyarıya göre bir şey olmaz gibi. Diyor ki "dijital bakiyeniz güvende" ve buna dayanarak söylüyorum. Ben İninal olayını pek fazla bilmiyorum lakin Papara'nın çok daha fazla müşterisi de varsa üstüne daha da dururlar diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı