Papara'da kalan para kurtarılır mı?

Yeni uyandım konuyu görünce bakiyemi kontrol etmek için uygulamayı açmaya çalıştım ama yüklenme ekranını bile geçemedim. Evde olduğum ve yakında ATM olmadığı için parayı Steam bakiyesine çevirdim. İçerde 25,74 TL kaldı o da Steam bakiyesi aldığım için gelen cashback. Yüklü para tutmuyorum zaten 13 dolarlık bakiye anca çıktı. 😄
Umarım en kısa zamanda tekrar eski haline gelir, Papara gerçekten çok büyük bir kolaylıktı benim için.

Yeni uyandım konuyu görünce bakiyemi kontrol etmek için uygulamayı açmaya çalıştım ama yüklenme ekranını bile geçemedim. Evde olduğum ve yakında ATM olmadığı için parayı Steam bakiyesine çevirdim. İçerde 25,74 TL kaldı o da Steam bakiyesi aldığım için gelen cashback. Yüklü para tutmuyorum zaten 13 dolarlık bakiye anca çıktı. 😄
Umarım en kısa zamanda tekrar eski haline gelir, Papara gerçekten çok büyük bir kolaylıktı benim için.
Steam bakiyesi nasıl aldınız? Kod istiyor. Uygulamaya girilmediği için de kodu alamıyorum.

Dün 400 lira atıp oyun almıştım iyki harcamışım çok şanslıyım.

Ben de aynısını 750 lira için yaşadım harçlık almıştım iyi ki yeme içme ve oyuna görmüşüm parayı. GeForce NOW da aldım en azından mutluyum. Geriye 50 kuruş kaldı ama o da neyse.

Son düzenleme:
Ya kart kaybolur çalınır birşey olur diye birikim hesabında tutuyordum parayı uygulama hata veriyor o yüzden oradan çekemiyorum parayı ne yapacağımı şaşırdım tüm harçlığım çöp oldu. Zaten ininalden geçmiştim buraya 2 bin TL resmen çöp şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı