XeonisH4wkz
Decapat
Yetkililer umursamayacaktır 20 lirayı. Ta ki birinin tomarla parası yok olana dek
Türkiye klasiğidir. Yani o parayı unutun.
Hiçbir sıkıntı olmaz.Yaşım 18 den küçük bi sıkıntı olur mu?
Öyle bir dünya yok. Bir Türk lirası olsa bile vermeye mecburlar. İşlerine gelince bir liranın bile lafını yapıyorlarsa biz de yaparız.Yetkililer umursamayacaktır 20 lirayı. Ta ki birinin tomarla parası yok olana dekTürkiye klasiğidir. Yani o parayı unutun.
Benim 100 liramı ve kartımı yuttu ATM. Sadece kartı kurtarabildimHiçbir sıkıntı olmaz.
Öyle bir dünya yok. Bir Türk lirası olsa bile vermeye mecburlar. İşlerine gelince bir liranın bile lafını yapıyorlarsa biz de yaparız.
Niye Papara'ya yönlendirdiklerini sordum, kart bilgilerim Papara'ya ait olduğu için dediler.Şaka mı abicim. Yetkililer umursamayacaktır falan demişler. Uğraşmazlar demişler. Para kolay kazanılmıyor arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız? Babanıza ''Baba 50₺ verir misin?'' deyip almanız kadar kolay değil o parayı kazanmak. 5 lira bile olsa o para bir insanın emeği. Dostum sen de git ING'ye. Papara ile alakası yok, böyle bir mantık olamaz. Başlarından atmışlar. Böyle bir şey söylerlerse ''Paramı sizin ATM'niz yuttu Papara'nınki değil'' de. Dilekçeni ver çık.
Yahu ben bu kötü durumu savunmuyorum ki. Olacak şeyi söylüyorum. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Boş uğraş. Başıma gelmese boş sıkmam yani.Şaka mı abicim. Yetkililer umursamayacaktır falan demişler. Uğraşmazlar demişler. Para kolay kazanılmıyor arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız? Babanıza ''Baba 50₺ verir misin?'' deyip almanız kadar kolay değil o parayı kazanmak. 5 lira bile olsa o para bir insanın emeği. Dostum sen de git ING'ye. Papara ile alakası yok, böyle bir mantık olamaz. Başlarından atmışlar. Böyle bir şey söylerlerse ''Paramı sizin ATM'niz yuttu Papara'nınki değil'' de. Dilekçeni ver çık.
20 TL sana göre değersiz olabilir. Ama herkes bu durumda değil.20 lira için konu açman bile çok saçma. Bunun için arayıp da banka personellerini rahatsız etmemelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.