Niye açmayım ki? 20TL, 100TL belki 200TL'de olabilirdi.20 lira için konu açman bile çok saçma. Bunun için arayıp da banka personellerini rahatsız etmemelisin.
Niye açmayım ki? 20TL, 100TL belki 200TL'de olabilirdi.20 lira için konu açman bile çok saçma. Bunun için arayıp da banka personellerini rahatsız etmemelisin.
Umursuyorlar. Rezil olacaksın biraz, ağızlarına vuracaksın.Benim 100 liramı ve kartımı yuttu ATM. Sadece kartı kurtarabildimUğraşmazlar dostum umursamazlar bile
20 lira için konu açman bile çok saçma. Bunun için arayıp da banka personellerini rahatsız etmemelisin.
Papara dekontunu al. Dilekçene ekle. Paranın ING'den geçmediğini belirten bir belge olsun elinde.Niye Papara'ya yönlendirdiklerini sordum, kart bilgilerim Papara'ya ait olduğu için dediler.
Yani uğraşırsan alırsın da ben üstüne gitmedim. Orada hatam olabilir üzgünüm.Umursuyorlar. Rezil olacaksın biraz, ağızlarına vuracaksın.
Ben 2 kere 50 liramı kaptırdım aldım. Başınıza gelmesi herkesim boş vereceği anlamına gelmiyor.
Burada olay hakkı aramak.
Vallahi bankalarla çok haşır neşirim, her sözleşmede bizim aleyhimizde maddeler var ve bir liramı dahi kaptırmam bunlara. Ondan üzerine gittim olayın. Hizmetlerini iyi verecekler, benden iyi bir müşteri olmayı sözleşmeye hallettiriyorlarsa.Yani uğraşırsan alırsın da ben üstüne gitmedim. Orada hatam olabilir üzgünüm.
Yok parayı değersiz gördüğümden değil de uğraşmak istemeyişimden. Haklısın yani.Vallahi bankalarla çok haşır neşirim, her sözleşmede bizim aleyhimizde maddeler var ve bir liramı dahi kaptırmam bunlara. Ondan üzerine gittim olayın. Hizmetlerini iyi verecekler, benden iyi bir müşteri olmayı sözleşmeye hallettiriyorlarsa.
Bir arkadaş 20₺'yi küçümsemiş. O 20₺'yi kazanmak için ben bir günümün 2-3 saatini veriyorum. Affedersin ama sen yere 50 kuruş düşse, rezil olmamak için almayanlardansın sanırım![]()
İkinci paragrafı sana yazmadım, yanlış anlaşılmasın.Yok parayı değersiz gördüğümden değil de uğraşmak istemeyişimden. Haklısın yani.
Kendini komik duruma düşürürsün böyle bir şey için personeli rahatsız edersen. Sen bilirsin.Niye açmayım ki? 20TL, 100TL belki 200TL'de olabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.