Papara'ya verilen numara üzerinden kişisel bilgiler bulunabilir mi?

basaracakbiri00

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, arada birilerine internet üzerinden bir şeyler satıyorum. Bu satışlar üzerinden Papara IBAN'ı olan banka EFT'lerini kullanıyorum ve açıklamasına benim Papara no'mu veriyorum. Bu no üzerinden benim kişisel bilgilerimi bulabilirler mi? Ya da T.C. Kimlik vs alabilirler mi merak ediyorum. Sorun yaşar mıyım kısaca onu öğrenmek istedim.

Karşı tarafın numaranıza veya isim, soy isim, doğum tarihi tarzında ki bilgilerinize erişimi varsa o şekilde bulunabilir ama IBAN yoluyla bulabileceğini Papara'nın verileri çalınmadığı sürece olacağını pek sanmıyorum.

Selam dostlar, arada birilerine internet üzerinden bir şeyler satıyorum. Bu satışlar üzerinden Papara IBAN'ı olan banka EFT'lerini kullanıyorum ve açıklamasına benim Papara no'mu veriyorum. Bu no üzerinden benim kişisel bilgilerimi bulabilirler mi? Ya da T.C. Kimlik vs alabilirler mi merak ediyorum. Sorun yaşar mıyım kısaca onu öğrenmek istedim.

Hocam Papara'ya gerek yok, panel üzerinden adınız ve soyadınız ile çok rahat bulunabiliyor, ama bunlar çok sorun teşkil eden şeyler değil, bunları kullananlar korkak veletten başka kimse olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı