Para biriktirerek bilgisayar almak

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Ben para biriktirerek bilgisayar almayı düşünüyorum. Hiç kimseden yardım almadan, okul harçlıklarımla ve hafta sonu çalışıp kazandığım para ile bilgisayar almayı planlıyorum. Şu anda kasamda 400 TL mevcut. Peki platformda hiç kendi parası ile benim gibi yemeyip içmeyip para biriktiren veya parasını biriktirip güzel bir bilgisayar alan var mı? Varsa kolay biriktirmenin yöntemleri neler ve aldıktan sonra ne hissediyorsunuz 🙂? Yorum yaparsanız sevinirim.

Ben para biriktirerek bilgisayar almayı düşünüyorum. Hiç kimseden yardım almadan, okul harçlıklarımla ve hafta sonu çalışıp kazandığım para ile bilgisayar almayı planlıyorum. Şu anda kasamda 400 TL mevcut. Peki platformda hiç kendi parası ile benim gibi yemeyip içmeyip para biriktiren veya parasını biriktirip güzel bir bilgisayar alan var mı? Varsa kolay biriktirmenin yöntemleri neler ve aldıktan sonra ne hissediyorsunuz 🙂? Yorum yaparsanız sevinirim.
Ben okul harçlıklarımdan biriktiriyorum, 5 TL alıyorum günlük yola zaten 3 TL veriyorum kalıyor bana 2 TL onuda koyuyorum kenara, damlaya damlaya göl oluyor.

Ben 4000TL biriktirmiştim sonra vazgeçip A20 + Xbox One S 1TB aldım.
1t6h4l.jpg

Lisede yaptığım olay ama bu zamanda biraz zor gibi uzun bir süre gerektirir. Lise 2'de biriktirerek 1.000 TL'ye 3. Nesil i5, Nvidia GeForce 620M, 4 GB ramli bir bilgisayar almıştım. Aşağı yukarı 8 sene öncesine denk geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı