E al.Orada bir sıkıntı var işte. Papara yok ininal var. En fazla 750 TL yükleyebiliyorum.
E al.Orada bir sıkıntı var işte. Papara yok ininal var. En fazla 750 TL yükleyebiliyorum.
Bir de kırılmadıkça açılmayan bir kumbara önerirseniz sevinirim.
Ben okul zamanı bilgisayar toplamak için yemekten kısmıştım.günlüğüm ortalama 80 TL, üniversite öğrencisiyim. Her gün 50 TL'yi kenara koyuyordum. Yaklaşık 4 ayda sistemi tamamladım. Eğer gerçekten almak istiyorsan banka hesabı aç bütün parayı oraya koy. Ama biriktirmeye çok kararlıysan o parayı harcamıyorsun, tecrübeyle sabit.
.
Orada bir sıkıntı var işte. Papara yok ininal var. En fazla 750 TL yükleyebiliyorum.
"O daha ucuz, her ay 2 tl kesmiyor, her halttan para yemiyor. Hem de bedava." de. Ailen yeteri kadar cimri ise alacaktır.Aileme bunu dersem: Bir kartın var zaten 2. ye ne gerek var. Derler.
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. İnşallah istediğim gibi biriktirebilirim.
Orada bir sıkıntı var işte. Papara yok ininal var. En fazla 750 TL yükleyebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.