Para biriktirmek

Evet doğru, oyun oynayan çok kişi var ama maalesef ki milletin sağlığına bir şey olunca elde para yok, sigortası da yok ne yapıcak?
Oyun satın almayacak, kesin çözüm oyun satın almamak, can derdinde olan insan oyunla pek ilgilenmez herhalde. "Neden böyle hep bana beni dara sokulacak sorular soruluyor, hiç anlamıyorum."

Oyun satın almayacak, kesin çözüm oyun satın almamak, can derdinde olan insan oyunla pek ilgilenmez herhalde. "Neden böyle hep bana beni dara sokulacak sorular soruluyor, hiç anlamıyorum."
ben seni zorlicak soru sormadım sadece söyledim şuanki gündemde zaten adamlar 1 paket makarna için adam dövüyor ben markete gittiğimde birisi kim bilmiyorum makarna paketinin kenarını kesmiş cebine doldurup gitmiş şuanki devirde kim hesap alır

ben seni zorlicak soru sormadım sadece söyledim şuanki gündemde zaten adamlar 1 paket makarna için adam dövüyor ben markete gittiğimde birisi kim bilmiyorum makarna paketinin kenarını kesmiş cebine doldurup gitmiş şuanki devirde kim hesap alır
hqdefault.jpg

Ben seni zorlaycak soru sormadım, sadece söyledim şuan ki gündemde zaten adamlar 1 paket, makarna için adam dövüyor, ben markete gittiğimde birisi kim bilmiyorum makarna paketinin kenarını kesmiş cebine doldurup gitmiş, şuan ki devirde kim hesap alır.
Off kardeşim, insanın artık bir zamandan sonra sabrı taşıyor, büyük ihtimalle 14 yaşındasın, sadece işin görünen tarafını görüyorsun, emin ol ne kadar fakir varsa Türkiye'de bir o kadar da zengin var. Cahil milletimizi cevap olarak göstererek cidden çok doğru bir cevap verdin.

Arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyorum.
O parçaları yerleştirmenin keyfini merak ediyorum. Artık Minecraft adlı oyuna fazla girmek istemiyorum. Yaşım çok büyük değil, çalışsam anca günlük 10-20 lira alırım. Nasıl para kazanacağım? Nasıl para biriktireceğim?
Elimdeki her şeyi satmak bir çözüm mü? Ya da oyun hesaplarımı satmak. Bunlar bir çözüm mü? Lütfen biri bana nasıl kolay para biriktireceğim hakkında yardım etsin.
(Biraz duygusal oldu :D. Kusuruma bakmayın)
Otur derslerine çalış okuluna odaklan boşver. Biraz klişe oldu ama senin için geleceğin için en faydalısı olur, yoksa sende pc başında saatlerini kaybedeceksin yıllarca.. Etme güzelim boşver, bir kere girdin mi oyun dünyasına sıyrılmak zor oluyor. Ben geçmişe dönebilsem hiç bulaşmazdım şuan 27 yaşındayım. Çok fazla zaman çalan bir hobi, hatta bir süre sonra fena alışkanlığa dönüşüyor.

Kankam önümüz bayram zaten az sabret sökersin paraları.
100TL toplasam şükür :(
Ne? Minecraft candır ama?
Sıkıldım. 4-5 yıldır oynuyorum yeter :D
Otur derslerine çalış okuluna odaklan boşver. Biraz klişe oldu ama senin için geleceğin için en faydalısı olur, yoksa sende pc başında saatlerini kaybedeceksin yıllarca.. Etme güzelim boşver, bir kere girdin mi oyun dünyasına sıyrılmak zor oluyor. Ben geçmişe dönebilsem hiç bulaşmazdım şuan 27 yaşındayım. Çok fazla zaman çalan bir hobi, hatta bir süre sonra fena alışkanlığa dönüşüyor.
Eğleniyorum o bana yeter. Derslerim kötü değil (çok iyi hatta ama bana kalması daha iyi olur okulun en iyilerindenim). Ama şu ara saldım (pandemide) şu an toparlamanın planlarını yapıyorum. Test kitaplarımın bazılarının 1. dönem konuları bitti. Derslerde sorun yok fakat ben de güzel oyunlar oynayıp eğlenmek istiyorum. Benim de güzel sistemim olsun istiyorum. Ben şu anda R3 2200G'ye bile razıyım.
Ailem de bunları tekrarlıyor ama nedenini anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00