YouTube Para kazanma opsiyonu kabul edilmedi

ErdemMBE

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarım benim bir YouTube kanalım var ve ben buna çok emek verdim. Yaklaşık 27 bin abonem var ve 10 mn Shorts izlenme barajını geçtim, fakat para kazanmamı açmak için kanalım incelendiğinde tekrar kullanılan içerik yüzünden para kazanmamın uygun olmadığı gözüküyor. Bu sorunu çözmeme yardım edin. Daha liseli bir çocuğum YouTube'dan para kazanmaya çalışıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Short üzerinden para kazanılmıyor. Normal video cekerek para kazanabilirsin
Yoo böyle bir şey yok kazanılıyor, tamamen yanlış bilgi. Ben Shorts'tan şimdiye kadar 10k TL civarı kazandım. Ama bu tekrar kullanılan içerik olayı ciddi bir konu, başka kanalların paylaştığı shortsları paylaşıyorsanız o shortsları silmediğiniz sürece YouTube onaylamaz.

YouTube nedenini yeterince iyi açıklamış gibi görünüyor, daha özgün içerikler üretmeye çalışabilirsin.

Genellikle özgün fakat uzun videolarda önceden şarkı videoları paylaşıyordum ve bu büyük ihtimalle özgün olmayan video kısmına girmiş olabilir. Hangi videomun özgün olup olmadığını da anlayamıyorum.

Yoo böyle bir şey yok kazanılıyor, tamamen yanlış bilgi. Ben Shorts'tan şimdiye kadar 10k TL civarı kazandım. Ama bu tekrar kullanılan içerik olayı ciddi bir konu, başka kanalların paylaştığı Shorts'ları paylaşıyorsanız o Shorts'ları silmediğiniz sürece YouTube onaylamaz.

O Shorts videolarını silersem Shorts para kazanma koşullarım gitmez mi veya videoları liste dışı yapsam olmuyor mu?

Genellikle özgün fakat uzun videolarda önceden şarkı videoları paylaşıyordum ve bu büyük ihtimalle özgün olmayan video kısmına girmiş olabilir. Hangi videomun özgün olup olmadığını da anlayamıyorum.
Dediğiniz gibi kendiniz hazırladığınızdan emin olduğunuz Shortsları ellemeyin ama önceden paylaştığınız şarkılar gibi paylaştıklarınızı silip tekrar onay için şansınızı deneyebilirsiniz.

O Shorts videolarını silersem Shorts para kazanma koşullarım gitmez mi veya videoları liste dışı yapsam olmuyor mu?
Kazanma koşulları gidebilir tabii o videoların ne kadar izlendiğine göre falan ama liste dışı olayından emin değilim, belki olabilir. Silmek yerine ilk olarak liste dışı yaparak deneyebilirsin.

Dediğiniz gibi kendiniz hazırladığınızdan emin olduğunuz Shorts'ları ellemeyin ama önceden paylaştığınız şarkılar gibi paylaştıklarınızı silip tekrar onay için şansınızı deneyebilirsiniz.

Eğer silmem gerekirse bu sildiğim videoların analizler para kazanma koşullarından düşer mi?

Dediğiniz gibi kendiniz hazırladığınızdan emin olduğunuz Shorts'ları ellemeyin ama önceden paylaştığınız şarkılar gibi paylaştıklarınızı silip tekrar onay için şansınızı deneyebilirsiniz.

Kazanma koşulları gidebilir tabii o videoların ne kadar izlendiğine göre falan ama liste dışı olayından emin değilim, belki olabilir. Silmek yerine ilk olarak liste dışı yaparak deneyebilirsin.

Pekala yanıtınızı görmedim liste dışı yapmayı deneyeceğim teşekkürler.

Kankam sanırım anladım ben YouTube'u. Benim Shorts videolarımın çoğu Squid Game editleri ve o editlerin daha önceden yapılma ihtimalı çok yüksek ve bunun için özgün olmayan içerik denmesi saçma. Fakat benim uzun videolarımda şarkılar kullanıp, fotoğraf koyup o şarkıların slowed veya Speed up hallerini paylaşmam özgün olmayan içeriğe girmiş olabilir. Yoksa bir filmin editinden olacak bir şey değil bu. Düşündüm de çok mantıksız. Neyse yaklaşık 1 ay sonra tekrar deneyeceğim herkese iyi günler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı