Para kazanmak için ne yapmalıyım?

görev yaparak para kazanabileceğin siteler var ama 1 günlük emekle sakız zor alırsın bence python ve unity dersleri satın al öğrendikten sonra uygulama tasarlayabilirsin para karşılığı

Senin bakış açınla bakarsak bende herkese çiftçi olmayı öneriyim sonuçta o da geleceğin mesleği.
Konudan sapıyorsun. Tartışmaya lüzum yok. Dediğim şeyin dediğinle alakası yok. Çok zaman harcamadan neler yapacağını sormuş ve önerimi sundum. Konu sahibi olmamana rağmen bu kadar konuşman ironik.
Çiftçi olmasını önerseydin emin ol "Çiftçilik ne ya çiftçilik mi kaldı?" diye seninle uzun uzadıya konuşma yapmazdım.

Yazılımcılık benim de ilgi alanım fakat herkesin yapabileceği bir iş olmadığını düşünüyorum bu yüzden bazı kaygılarım var yapabilir miyim bilmiyorum fakat üstüne uğraşacağım bir şey olacak bu arada uzun süredir de İngilizce öğrenmeye gayret ediyorum yabancı dilimi geliştirip yabancı ülkelerde çalışmayı düşünüyorum size göre çocukça hayaller gibi geliyor olabilir fakat ben bunun zor olmadığını düşünüyorum. Kendimi geliştirirsem olmayacak iş değil.

Konudan sapıyorsun. Tartışmaya lüzum yok. Dediğim şeyin dediğinle alakası yok. Çok zaman harcamadan neler yapacağını sormuş ve önerimi sundum. Konu sahibi olmamana rağmen bu kadar konuşman ironik.
Çiftçi olmasını önerseydin emin ol "Çiftçilik ne ya çiftçilik mi kaldı?" diye seninle uzun uzadıya konuşma yapmazdım.
Benim demek istediğim yazılım öğren lafı artık ağızda sakız olmuş direkt bunu yazıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı