Para mı Aşk mı?

Bir mekana gittin mi bayanların odaklandıkları tek şey masanın üstü oluyor. Neden diye sorarsan şu 4 şey yüzünden.
-Pahalı bir telefon.
-İçi dolu bir cüzdan.
-Sigara paketi.
-Araba anahtarı.
Bunları ben uydurmadım bizzat yaşadığım ve tanık olduğum için söyledim tabi ki her kadın aynı kafa yapısında değildir. Gönülden severse hiç bir şey onun umurunda olmaz, senin dışında. Ama kimileri de vardır ki o saydığım maddeler sayesinde senin yanında olur. Soruna gelecek olursak bence çok göreceli bir şey doğru kadını seçmenle ilgili...

Ah ulan zalımın kızı ah

Bir mekana gittin mi bayanların odaklandıkları tek şey masanın üstü oluyor. Neden diye sorarsan şu 4 şey yüzünden.
-Pahalı bir telefon.
-İçi dolu bir cüzdan.
-Sigara paketi.
-Araba anahtarı.
Bunları ben uydurmadım bizzat yaşadığım ve tanık olduğum için söyledim tabi ki her kadın aynı kafa yapısında değildir. Gönülden severse hiç bir şey onun umurunda olmaz, senin dışında. Ama kimileri de vardır ki o saydığım maddeler sayesinde senin yanında olur. Soruna gelecek olursak bence çok göreceli bir şey doğru kadını seçmenle ilgili...

Ah ulan zalımın kızı ah
Genelde ikinci baharı yaşayanlarda oluyor bu olay. Adam araba anahtarı sallayıp yanında süslü kadınla gezenleri çok görüyorum. Kadın belli ediyor giydiği elbise..vs. ;)

Valla hiç öyle düşünme kyk parasını ,toplasan 1 hafta çıkacağı kızla öyle bir yiyen var ki para bitince ya milletten dileniyorlar ya da peder banka kitap alıyorum ayağına geçiniyorlar.
Onlar okumaya gelmeyenler, Üniversite yaşamaya gelenlerdir. Ben çok gördüm kredi parasını 2 güne harcayan sonra nefesi kokanı da.. Bazı babalarda gördüm para isteyeceksen kapat diye her zaman vermek zorunda değil en son ailede anlıyor durumu. İlerde meslek sahibi olmayacak ve amele işler yapacaktır, eğer zengin ailesi değilse pişman olacak kişilerdir. Paran olmaz okuyamazsın onu anlarımda o amele'den bahsetmiyorum kesinlikle.

Şimdi ikisi de farklı şeyler. Misal simit alınca yanında krem peynir yiyemeyecek miyiz? Niçin birini alıp öbüründen vazgeçmek zorunda kalıyoruz? Orda bir tuhaflık var. Yoksa bu Yeşilçam sinemasında gördüğümüz fabrikatör/Müteahhit kızıyla evlenmek zorunda kalan Belmondo Mustafa'nın hikayesi gibi mi? :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı