Para nasıl birikir?

EmrEren Aydın

Centipat
Arkadaşlar merhaba, lise öğrencisiyim kenarda birikmiş 500-600TL civarı param var. Yaza ya da 15 tatile kadar bilgisayar veya telefon alacak kadar para biriktirmem lazım.
Sizde aynı durumda oldunuz mu ?
Nasıl biriktirirsiniz paranızı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, lise öğrencisiyim kenarda birikmiş 500-600TL civarı param var. Yaza yada 15 tatile kadar bilgisayar veya telefon alacak kadar para biriktirmem lazım.
Benim önerim firsat kovala eger para biriktemiyorsan bir sistem belirleyip parca parca al bende para biriktemiyordum öyle yaptım

Arkadaşlar merhaba, lise öğrencisiyim kenarda birikmiş 500-600TL civarı param var. Yaza yada 15 tatile kadar bilgisayar veya telefon alacak kadar para biriktirmem lazım.
Dostum cebindeki 5 kuruşu bile kumbarana koy cebindeki 5-6 lira parayla cips,kola veya canının istediği bir şeyi almak yerine kumbarana at, bazı zevklerinden kısman gerekecek ama sonuçta istediğin şeye ulaşacaksın.

Yaza kadar bekleyeceksen öncelikle paranı dolara çevir. Malum türkiye ekonomisi 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı