Para nasıl biriktirilebilir?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
1.180
Çözümler
4
Selamlar benim şu an cebimde olan para 132TL ben birikim yapmak istiyorum. Çalışmaya başlamıştım lakin biraz tartıştık ben de ayrıldım. PC almayı planlıyorum. En hızlı birikim nasıl yapabilirim? Bu konu hakkında tecrübe edinmiş arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1626780079831.png


Şu gördüğün şey var ya, işte onu

1626780142443.png


Bunun içine at.
 
En hızlı birikim yapmak gibi bir şey yok maalesef. Elinize ne zaman para geçse gerekirse yemek yemeyeceksiniz aç duracaksınız ancak o parayı kumbaranıza atacaksınız veya evde otururken canınız cips çekti gidip o cipsi yemeyeceksiniz evet biraz katı gibi geliyor ancak birikim yapmanın 1. kuralı irade sahibi olmaktır zamanında bu şekilde yaparak kendime klavye, mouse ve JBL kulaklık almıştım.
 
Vallahi boş yorum yapma. Ben yaptıkları bir taktik varsa internet üzerinden kazanma gibi yolları varsa diye açıyorum konuyu. Sen gelmişsin bana bunları atıyorsun.
Vasıflarınız nedir? Yani elinizden hangi işler gelir internette para kazanmanın bir çok yolu var eğer güçlü bir kitleye hitap ediyor iseniz link kısaltabilirsiniz, 3D modelleme, banner kişiye özel profil fotoğrafı vs. yaparak 3-5 veya 10 TL gibi fiyatlara satabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için:
 
Eğer bilgisayarınız render kaldırabiliyorsa YT işlerine de başlayabilirsiniz. Uzun sürebilir ama iyi gelir elde edersiniz. Günde 10 kısa video atarak milyon izlenenler var. Tek şart videonun 1 dakika veya daha az olması.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer YT algoritmasını tutturabilirseniz 1 haftada 500TL bile kazanabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı