Para nasıl katlanır?

Kripto para ya da Steam'da kart satışı yapabilirsin.
O zaman neden tavsiye alıyorsun? Adamlar sana kriptoya yatır diyor. Bu tavsiyedir ve suçtur.
Yatır demedim ve sonra
Hocam dediğim gibi bu işler riskli ben dahil burdaki hiç kimsenin tavsiyesiyle işe girmeyin. Ama sorunuza gelirsek evet katlanabilir yapanlar var tekrar belirtiyorum batanlar da var.
bunu belirttim.

İki ucundan tutuyorsun, katlıyorsun.
Küçük çaplı ticaret, borsa, kripto paralar vs. bu tür işlerde kullanılır ama bilmiyorsan öğrenmeden girme, o azıcık olan paranı da alırlar.
Yatırım tavsiyesi herhangi bir şey karşılığı verilmediği sürece suç teşkil etmiyor diye biliyorum.

Risk her yerde var teşekkürler. Kripto para işi hakkında bilgim yok 0'dan nereden bu işi öğrenirim?
Youtube'da kanallar var ben Kilopi ve Kripto Gelişim'in videolarını beğeniyorum ama Kilopi daha detaya iniyor.
Başkalarının görüşlerini değil, bilgilerini al. Geçen gün ünlü bir milyarderin tavsiye ettiği token/coin (hangisiydi hatırlamıyorum) patladı ve hem milyarder hem de onu izleyenler tabiri caizse dolandırıldı diyebilirim.
Not: Kripto Gelişim daha yüzeysel kalıyor deseydim daha doğru olurdu, projelerin arkasını anlatmıyor. Sadece beğendiği projeleri kısaca anlatıyor ama o projeyi araştırmadan girersen patlama ihtimalin var, bu açıdan Kilopi daha iyi. Anlatırken temel şeyleri de gösteriyor çünkü.

Para katlama olayı kolay değil kolay olsa herkes katlardı bende zamanında yatırdım şu anlık zarardayım bana kalırsa kendini geliştirmeye bak ya da ticaret yap borsa çok değişkenli, net bir ileriye dönük karar veremiyorsun ve bu da işi az da olsa şansa bağlıyor. Dediğim gibi dil öğren, program öğren, iletişim seviyeni yükselt iyi bir çevre edin. Bu arada yatırım tavsiyesi değildir tabii ki de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı