Para yükle kullan en iyi kart hangisi?

Para yükle kullan en iyi kart hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    42
Alın kalsın nasıl olsa bedava. Papara da çok güzel ama bence Enpara dijital bankacılıkta en iyisi.
Faizleri düşük ama. Günlük faiz olarak ING e-Turuncu var. O da dijital banka. İşbank’ın günlük faizleri de güzel.

PaPara

-Kart parası yok
-Kart aidatı yok
-Komisyon yok
-Para çekme ücreti yok
-Para yatırma ücreti yok
-Tüm ATM'lerde geçerli
-İnternetten sipariş verilebilir
-Kendine özel uygulaması var
-Cashback özelliği var
-D&R'da satılıyor
-13 yaş sınırı var

Son düzenleme:
İninal diyenleri umursamana gerek yok, her ay 2 TL çekme muhabbeti bile hala duruyordur eminim. Para yüklüyorsun onda bile komisyon alıyor. Para atıyorsun yine alıyor. Bunların hiç biri Papara'da yok. Çok daha kaliteli arayüzü var. Hatta Spotify ve Netflix gibi uygulamara yaptığın harcamanın yarısını geri alabiliyorsun. İninal diyenlere soruyorum hangisi o dandik uygulamada var?

Ben Enpara kullanıyorum, Papara da alsam mı?
Birden çok hesabınız varsa, Papara ile hafta sonu havale/EFT yapabilirsiniz. Bence tek işe yarar yanı o. Belki bir de Spotify kampanyası. Karttan karta transfer özelliğine para vermeye gerek kalmaz en azından. İşlem başı 0.50-2 TL ücret, birikince çok oluyor bir senede. Herhangi bir bankamatikten, rahatlıkla uzaktaki bankamatiğe uğramadan para aktarırsınız. Mesela, Enpara’dan Papara’ya ve sonra ING’ye, İşbank’a, Ziraate, vb. Direkt Papara’ya para yatırma, 5 işlemden sonra ücretli oluyor. e-Turuncu ve Enpara gibi ücretsiz EFT ve havale ile Papara’ya aktarmak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı