Paralı Anti-Virüs önerisi

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
BitDefender kullanıyorum ve Kaspersky'da kullandım, BitDefender'den çok memnundum ama Valorant'ta sorun çıkarıyor oyundan düşmeme sebep oluyor. Kaspersky ise aboneliğim var ama yüklerken hata alıyorum o yüzden bir daha tercih etmeyeceğim. Güzel ücretli bir av öneriniz var mi? Sistemim aşağıda yazılı, 3. Parti uygulamaları çok indirmem web koruması olsa çok iyi olur.

1650
10105F
16 GB RAM.

Norton 360 Standart, ESET Internet Security.

Eset kullandım, aslında iyiydi ama bilgisayarı aşırı yorduğu söylüyorlardı bu sebepten bırakıp kaspersky'ye geçtim,
Burada çok iyi açıklanmış, bakmanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdakiler hariç en iyisi Norton mudur? Bir ara Norton kampanya vardı devam ediyor mu? Veya kampanyalı av var mı?

Zaten 1 tane güzel antivirüsü listeden çıkardığın için Norton ve ESET kaldı bilindik olarak. Bence alacaksan ESET al. Norton güzel ama bu aralar pek iyi geçmiyormuş olayları sanırım.

Kampanya gerçek mi ya da tam geçerli mi bilmiyorum ancak bu site sürekli kampanya yapıyor:

ESET bence çok pahalı her türlü kampanya olsa bile. Ucuza satanlar varsa onlara bakabilirsin.

@InternetciMen paylaşmıştı Norton Premium ücretsiz ama oradaki sürüm Türkçe hiç desteklemiyordu galiba, en azından ben bulamamıştım birçok kişi dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı