Param Güvende ile anakart + işlemci + RAM satılır mı?

Makaleler
7
Yer
Karabük'ün safran tarlaları
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Evet, konunun başlığından da anlaşılabileceği gibi anakart, RAM ve işlemci satacağım. Alıcıyla 9500 TL üzerinde anlaştık. Ancak bu durumdan biraz şüphelenmeye başladım. Sizce satmasam mı? Şu ana kadar 'Param Güvende' ile herhangi bir sorun yaşamadım. Buradan da fikir almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın ha 9500 liralık ürünü PG ile satma. Hem çok komisyon keset hem de satıcı için oldukça riskli bir yöntem. Alıcıyı tanımadığın sürece PG yapmanın mantığı yok.

Sakın ha 9500 liralık ürünü PG ile satma. Hem çok komisyon keset hem de satıcı için oldukça riskli bir yöntem. Alıcıyı tanımadığın sürece PG yapmanın mantığı yok.
Geçen ben mouse u satamadım güvenipte
Param Güvende bayağı riskli ama siz bilirsiniz.
Geçenlerde laptopun içinden parça sokmuşlerdi satıcı kanıtlayamadı bunu teknoloji işlerinde sıkıntı PG bende önermem
Siz böyle değince aklıma şu video geldi 😃 :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla bilemedim. Sanırım adama diyeceğim. PG ile satmıyorum diye.

@FehmiDogru.js Hocam sizce güvensem mi bilemedim 😃. Adam gerçekten istiyor heralde.

1752757498338.png

Dosya Ekleri

• 1752757480131.png
    1752757480131.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
@yusuf7878 hocam diyelim ki alıcı güvenilir, yine de çok komisyon alır site, hem alıcıdan hem satıcıdan. IBAN ile ödeme alıp karşı ödemeli kargolayabilirseniz süper olur.

@yusuf7878 hocam diyelim ki alıcı güvenilir, yine de çok komisyon alır site, hem alıcıdan hem satıcıdan. IBAN ile ödeme alıp karşı ödemeli kargolayabilirseniz süper olur.
Hocam 350tl komisyon kesiyor. Adam iban ile kabul etmedi. 20 tane mesaj atıncada sattım. Kargoya verene kadar 50 tane fotoğraf ve video çekeceğim bir durum olur diye. Umarım olmaz. Buradan durumu güncellerim.

Evet satisi yaptim. Alan kişi sanırım bana çok guvenmis olacak ki kargo geldigi anda test etmeden onayladı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı