Param Güvende ile işlemci satılır mı?

O zaman riske gerek yok bence hocam. Hem büyük şehirlere yakınsınız hem büyük şehirdesiniz satılacağını tahmin ediyorum. Piyasaya durgun son zamanlarda ama.

Peki hocam bir süre daha bekleyeceğim bu şekilde, hızlı satılsa çok iyi olurdu. 13500 6600 liraya düşmüş satıldığı gibi alacağım.

İkinci el işlemci piyasası inanılmaz balon. Sizin ilanınız için demiyorum genel bir şişkinlik var. Millet sıfırıyla aynı fiyatı yazıyor neredeyse. Benim gözlemlerim ve tecrübelerim doğrultusunda sıfırına göre çok uygun bir fiyat yazmadığınız sürece işlemciler ikinci elde çok tercih edilen bileşenler değiller.

Burda param güvende hakkında yorum yapanların nerdeyse hepsi olumsuz bir durum yaşadığı için gelip söylüyor. Kimse gelip param güvende ile ürünümü sattım sorunsuz geçti yazmıyor. Ayrıyeten ürün çok pahalı birşey de değil. Eğer hızlı satılsın diyorsanız ben olsaydım param güvende açardım. Burdan okuyunca sanki risk büyükmüş gibi ama aslında param güvende ile dolandırılmak düşük bir ihtimal.

İkinci el işlemci piyasası inanılmaz balon. Sizin ilanınız için demiyorum genel bir şişkinlik var. Millet sıfırıyla aynı fiyatı yazıyor neredeyse. Benim gözlemlerim ve tecrübelerim doğrultusunda sıfırına göre çok uygun bir fiyat yazmadığınız sürece işlemciler ikinci elde çok tercih edilen bileşenler değiller.

Hocam fark ettim adam 12100F'e 2300 lira fiyat yazmış. Sıfırı o fiyata satılıyor zaten, komik.

Ben de bursadayım neresinden hocam?

Nilüfer, Üçevlerin oralar.

En mantıklı Dolap üzerinden satmak. Karşındaki kişinin her türlü bilgisi sistemde sana zarar veremez sende ona ve kim olduğunu bilmiyorsun kişinin o da senin. Ayrıca Trendyol kuryesi gelip evinden alıyor. Paketlerken senden video cekip koymanı istiyorlar. Alıcı teklif verebiliyor. Satın almadan göndermiyorsun. Alıcının eline kargo ulaştıktan en geç 24 saat içinde para hesabında. Sahibinden üzerinden birşey satmaktan en az 10 kat daha güvenilir. Yaklaşık 40 bin TL civarı ürün sattım hiçbişey olmadı.

En mantıklı dolap üzerinden satmak. Karşındaki kişinin her türlü bilgisi sistemde sana zarar veremez sende ona ve kim olduğunu bilmiyorsun kişinin o da senin. Ayrıca Trendyol kuryesi gelip evinden alıyor. Paketlerken senden video cekip koymanı istiyorlar. Alıcı teklif verebiliyor. Satın almadan göndermiyorsun. Alıcının eline kargo ulaştıktan en geç 24 saat içinde para hesabında. Sahibinden üzerinden bir şey satmaktan en az 10 kat daha güvenilir. Yaklaşık 40 bin TL civarı ürün sattım hiçbir şey olmadı.

Hocam öyle diyorsanız şansımı Dolap üzerinden deneyeyim ancak bildiğim kadarıyla kıyafet falan ağırlıklı Dolap. İşlemcinin satılma ihtimali var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı