Param Güvende ile işlemci satılır mı?

3 ay önce 14600KF alınca eski 11400'ü 3400 TL'ye Param Güvenle ile satmıştım.
Çoğu parçamı Param Güvende ile sattım ve herhangi bir sorun yaşamadım ama illa ki sorun yaşayan vardır.

En mantıklı dolap üzerinden satmak. Karşındaki kişinin her türlü bilgisi sistemde sana zarar veremez sende ona ve kim olduğunu bilmiyorsun kişinin o da senin. Ayrıca Trendyol kuryesi gelip evinden alıyor. Paketlerken senden video cekip koymanı istiyorlar. Alıcı teklif verebiliyor. Satın almadan göndermiyorsun. Alıcının eline kargo ulaştıktan en geç 24 saat içinde para hesabında. Sahibinden üzerinden bir şey satmaktan en az 10 kat daha güvenilir. Yaklaşık 40 bin TL civarı ürün sattım hiçbir şey olmadı.

Ama 3K'lık üründen 500TL komisyon alıyor satıcıdan işlemci satayım dedim 4200TL'ye koyunca elime 3400TL geliyor ne anladım ben o işten.

Burada Param Güvende hakkında yorum yapanların neredeyse hepsi olumsuz bir durum yaşadığı için gelip söylüyor. Kimse gelip Param Güvende ile ürünümü sattım sorunsuz geçti yazmıyor. Ayrıyeten ürün çok pahalı bir şey de değil. Eğer hızlı satılsın diyorsanız ben olsaydım Param Güvende açardım. Buradan okuyunca sanki risk büyükmüş gibi ama aslında Param Güvende ile dolandırılmak düşük bir ihtimal.

Pentium Dual Core iade olunca gelen pişmanlık hissi...

3 ay önce 14600KF alınca eski 11400'ü 3400 TL'ye param güvenle ile satmıştım.
Çoğu parçamı Param Güvende ile sattım ve herhangi bir sorun yaşamadım ama illaki sorun yaşayan vardır.

Bende çok satış yaptım hala sorun yaşamadım eğer alan kişi güvenilir ise satılabilir bence.

Pentium Dual Core iade olunca gelen pişmanlık hissi...

Gönderdiğiniz ürünün seri nosunu filan alın ilanda yazılı olsun fotoğrafları olsun kargolarken de video çekip paketleyin alan arkadaşın telefon nosunu isteyin ve biraz konuşun neden alıyorsun filan deyin bir şekilde güvenilir mi diye anlamaya çalışın ama ne olursa olsun dolandırıcı ise yapacak bir şey yok en sonunda mahkeme filan geri alırsınız ama iş çok uzar ve uğraştırır siz bu para için o kadar uğraşır mısınız bilmem dolandırıcılarda bunu biliyor ondan yapıyor size kalmış.

Param Güvende, satıcı için sıkıntılı sistem. Anlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum da alıcı, işlemciyi aldıktan sonra iade talebi bulunur, ürünü göndermez. Hem paranızı hem de işlemcinizi almış olur. Dolap gibi ikinci el sitelerinden satmayı deneyebilirsiniz. Orada videolu kanıtınız olursa ürünün iadesini almak mecburiyetinde kalmıyorsunuz.

Evet bendim ama hocam yaşadığım şehirde elektrikler gitmişti kendi internetimde bitmişti bir daha cevap veremeden satmışsınız yapacak bir şey yok hayırlı olsun.

Hocam Gardrops üzerinden ulaşmanızı söyleyecektim, dolap aşırı komisyon aldığı için Gardrops'ta fiyatı dusurebilirdim size ancak dediğiniz gibi cevap alamadım. Sahibinden'de elden sattım, sağlık olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı