Param güvende ile bilgisayar alınır mı?

gLadio1

Hectopat
Daha fazla  
Çok uygun fiyata (3300 TL) PC buldum ve param güvende ile satılıyor. Testlerini falan da yaptım ama bu para benim için fazla olduğu için içim pek el vermiyor. Sizce param güvende ile kasa alınır mı? Güvenilir mi?

Not: Satıcı ile farklı şehirlerde yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uygun fiyata (3300 TL) PC buldum ve param güvende ile satılıyor. Testlerini falan da yaptım ama bu para benim için fazla olduğu için içim pek el vermiyor. Sizce param güvende ile kasa alınır mı? Güvenilir mi?

Not: Satıcı ile farklı şehirlerde yaşıyorum.

Alınır ve sistemin linkini veya özelliklerini gönderin bakalım.

Satıcı donanımların hiçbir bilgisini girmemiş. Saçma sapan parçalar gelirse elinizde kalır. Satıcıya her parçanın açıklama kısmında model numarasını vesaire girmesini isteyin veya doğrudan mesaj yoluyla alın. Bu şekilde sistem alınmaz.

@ERENSATAR1907 4GB modeli hiçbir zaman o fiyatlardan rağbet görmedi. Bu kartın maksimum satıldığı fiyat aralığı 3000-3200TL'ydi. (Sıfır olarak piyasa bilgisi olmayan biri 4.000TL vermiş olabilir fakat orası beni ilgilendirmiyor.) Şu an için ederi ortalama 2-2.7 bin TL. Yani gayet normal fiyatlandırması sistemin. Diğer parçaların çöp olduğunu varsayabiliriz. Ayrıca garanti durumu ile ilgili hiçbir bilgi girilmemiş.

@ERENSATAR1907 4 GB modeli hiçbir zaman o fiyatlardan rağbet görmedi. Bu kartın maksimum satıldığı fiyat aralığı 3000-3200TL'ydi. Şu an için ederi ortalama 2-2.7 bin TL. Yani gayet normal fiyatlandırması sistemin. Diğer parçaların çöp olduğunu varsayabiliriz. Ayrıca garanti durumu ile ilgili hiçbir bilgi girilmemiş.

Elbette hocam ama ben şu an ekran kartının sıfır piyasası çok kötü iken konuştum.👍

Onun dışında size de katılıyorum geriye kalan parçalar kötü ise haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı