Param Güvende ile ekran kartı alınır mı?

Elden teslim alma şansınız yok ise Param Güvende ile satın alıp. Test edip, ardından beğenirseniz teslim aldığınızı onaylayabilirsiniz. Geri gönderebiliyorsunuz diye biliyorum. Bir yanlışım varsa bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Tavsiye etmem elden yüz yüzde alın. Dolandırılma kandırılma ihtimali yüksek. Bozuk ürünü sağlam diye gönderip uğraşabilirsiniz. Bulunduğunuz konumdaki ilanlara bakın veya bilgisayarcılara bakın sorun araştırın.
Gerçek siteden alışveriş yaptığınıza emin olun başka link gönderilen link üzerinden almayın tıklamayın.

Arada 1000km var maalesef

Tavsiye etmem elden yüz yüzde alın. Dolandırılma kandırılma ihtimali yüksek. Bozuk ürünü sağlam diye gönderip uğraşabilirsiniz. Bulunduğunuz konumdaki ilanlara bakın veya bilgisayarcılara bakın sorun araştırın.
2011 de kurulmuş hesap ve çok kelepir.

Açıkçası satıcının dolandırma ihtimalinden çok alıcının dolandırma ihtimali yüksek bir sistem diye biliyorum. Bu nedenle biraz daha güven verici geliyor, ancak araştırmanızı öneririm.
Evet daha çok satıcıyı mağdur edebilecek bir sistem. Bu durumda satıcı malı sağlam gönderdim dediği zaman nasıl bir süreç işliyor merak ediyorum açıkcası. Elden alma şansınız yoksa, IBAN gibi para göndererek kargo beklemek gibi alışverişten önce bu şekilde satın almayı tercih edebilirsiniz.

Para dışında sistem güvensiz sistemin açıkları var.
Bozuk ürünü sağlam diye gönderilebilir. Ya da gönderilen sağlam ürün alıcı tarafından değiştirilip bozuk diye iade edilebiliyor. Sonrası malum şikayet mahkeme vs.... haklı haksız haksız ise haklı çıkabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı