Paul Walkers
Hectopat
Satılmaz.
O zaman riske gerek yok bence hocam. Hem büyük şehirlere yakınsınız hem büyük şehirdesiniz satılacağını tahmin ediyorum. Piyasaya durgun son zamanlarda ama.
Ben de bursadayım neresinden hocam?Bursa'dayım hocam.
İkinci el işlemci piyasası inanılmaz balon. Sizin ilanınız için demiyorum genel bir şişkinlik var. Millet sıfırıyla aynı fiyatı yazıyor neredeyse. Benim gözlemlerim ve tecrübelerim doğrultusunda sıfırına göre çok uygun bir fiyat yazmadığınız sürece işlemciler ikinci elde çok tercih edilen bileşenler değiller.
Ben de bursadayım neresinden hocam?
En mantıklı dolap üzerinden satmak. Karşındaki kişinin her türlü bilgisi sistemde sana zarar veremez sende ona ve kim olduğunu bilmiyorsun kişinin o da senin. Ayrıca Trendyol kuryesi gelip evinden alıyor. Paketlerken senden video cekip koymanı istiyorlar. Alıcı teklif verebiliyor. Satın almadan göndermiyorsun. Alıcının eline kargo ulaştıktan en geç 24 saat içinde para hesabında. Sahibinden üzerinden bir şey satmaktan en az 10 kat daha güvenilir. Yaklaşık 40 bin TL civarı ürün sattım hiçbir şey olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.