En mantıklı dolap üzerinden satmak. Karşındaki kişinin her türlü bilgisi sistemde sana zarar veremez sende ona ve kim olduğunu bilmiyorsun kişinin o da senin. Ayrıca Trendyol kuryesi gelip evinden alıyor. Paketlerken senden video cekip koymanı istiyorlar. Alıcı teklif verebiliyor. Satın almadan göndermiyorsun. Alıcının eline kargo ulaştıktan en geç 24 saat içinde para hesabında. Sahibinden üzerinden bir şey satmaktan en az 10 kat daha güvenilir. Yaklaşık 40 bin TL civarı ürün sattım hiçbir şey olmadı.
Burada Param Güvende hakkında yorum yapanların neredeyse hepsi olumsuz bir durum yaşadığı için gelip söylüyor. Kimse gelip Param Güvende ile ürünümü sattım sorunsuz geçti yazmıyor. Ayrıyeten ürün çok pahalı bir şey de değil. Eğer hızlı satılsın diyorsanız ben olsaydım Param Güvende açardım. Buradan okuyunca sanki risk büyükmüş gibi ama aslında Param Güvende ile dolandırılmak düşük bir ihtimal.
3 ay önce 14600KF alınca eski 11400'ü 3400 TL'ye param güvenle ile satmıştım.
Çoğu parçamı Param Güvende ile sattım ve herhangi bir sorun yaşamadım ama illaki sorun yaşayan vardır.
Pentium Dual Core iade olunca gelen pişmanlık hissi...
Evet bendim ama hocam yaşadığım şehirde elektrikler gitmişti kendi internetimde bitmişti bir daha cevap veremeden satmışsınız yapacak bir şey yok hayırlı olsun.@Tarik Enes hocam ulaşan kişi siz miydiniz?
Evet bendim ama hocam yaşadığım şehirde elektrikler gitmişti kendi internetimde bitmişti bir daha cevap veremeden satmışsınız yapacak bir şey yok hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.