Param Güvende ile işlemci satılır mı?

3 ay önce 14600KF alınca eski 11400'ü 3400 TL'ye Param Güvenle ile satmıştım.
Çoğu parçamı Param Güvende ile sattım ve herhangi bir sorun yaşamadım ama illa ki sorun yaşayan vardır.

Ama 3K'lık üründen 500TL komisyon alıyor satıcıdan işlemci satayım dedim 4200TL'ye koyunca elime 3400TL geliyor ne anladım ben o işten.

Pentium Dual Core iade olunca gelen pişmanlık hissi...

3 ay önce 14600KF alınca eski 11400'ü 3400 TL'ye param güvenle ile satmıştım.
Çoğu parçamı Param Güvende ile sattım ve herhangi bir sorun yaşamadım ama illaki sorun yaşayan vardır.

Bende çok satış yaptım hala sorun yaşamadım eğer alan kişi güvenilir ise satılabilir bence.

Pentium Dual Core iade olunca gelen pişmanlık hissi...

Gönderdiğiniz ürünün seri nosunu filan alın ilanda yazılı olsun fotoğrafları olsun kargolarken de video çekip paketleyin alan arkadaşın telefon nosunu isteyin ve biraz konuşun neden alıyorsun filan deyin bir şekilde güvenilir mi diye anlamaya çalışın ama ne olursa olsun dolandırıcı ise yapacak bir şey yok en sonunda mahkeme filan geri alırsınız ama iş çok uzar ve uğraştırır siz bu para için o kadar uğraşır mısınız bilmem dolandırıcılarda bunu biliyor ondan yapıyor size kalmış.

Param Güvende, satıcı için sıkıntılı sistem. Anlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum da alıcı, işlemciyi aldıktan sonra iade talebi bulunur, ürünü göndermez. Hem paranızı hem de işlemcinizi almış olur. Dolap gibi ikinci el sitelerinden satmayı deneyebilirsiniz. Orada videolu kanıtınız olursa ürünün iadesini almak mecburiyetinde kalmıyorsunuz.

@Tarik Enes hocam ulaşan kişi siz miydiniz?
Evet bendim ama hocam yaşadığım şehirde elektrikler gitmişti kendi internetimde bitmişti bir daha cevap veremeden satmışsınız yapacak bir şey yok hayırlı olsun.

Evet bendim ama hocam yaşadığım şehirde elektrikler gitmişti kendi internetimde bitmişti bir daha cevap veremeden satmışsınız yapacak bir şey yok hayırlı olsun.

Hocam Gardrops üzerinden ulaşmanızı söyleyecektim, dolap aşırı komisyon aldığı için Gardrops'ta fiyatı dusurebilirdim size ancak dediğiniz gibi cevap alamadım. Sahibinden'de elden sattım, sağlık olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…