Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

Makaleler
1
Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

IMG_1074.PNG

QMZQ9997.JPG

DTHX0011.JPG

Geçmiş olsun. iade dersen sana yamuk pinli işlemciyi yollayacak. Senin sağlam işlemciyi de kullanacak. Bu bir dolandırıcılık yöntemi. iade değilde 300 tl vereyim demesinin sebebide inandırıcı olmak için. Kimse pini yamuk işlemciye para vermez. Seni kekliyor. Birdaha param güvende ile satış ve alış yaptığınızda ev kullanıcıları ile ticaret yapın. Böyle işin her hinliğini bilen al satını yapıp türlü türlü işler çeviren çok adam var.

Geçmiş olsun. iade dersen sana yamuk pinli işlemciyi yollayacak. Senin sağlam işlemciyi de kullanacak. Bu bir dolandırıcılık yöntemi. iade değilde 300 tl vereyim demesinin sebebide inandırıcı olmak için. Kimse pini yamuk işlemciye para vermez. Seni kekliyor. Birdaha param güvende ile satış ve alış yaptığınızda ev kullanıcıları ile ticaret yapın. Böyle işin her hinliğini bilen al satını yapıp türlü türlü işler çeviren çok adam var.
Bu da yüksek ihtimal benim aklıma gelmemişti arkadaşın dediği de olabilir.

En kotü 300 liranı yollar. Bozuk diye seni kandırır. 300 liraya almış olur işlemciyi. Neler neler gördü bu gözler

Geçmiş olsun. İade dersen sana yamuk pinli işlemciyi yollayacak. Senin sağlam işlemciyi de kullanacak. Bu bir dolandırıcılık yöntemi. İade değil de 300 TL vereyim demesinin sebebide inandırıcı olmak için. Kimse PIN'i yamuk işlemciye para vermez. Seni kekliyor. Birdaha Param Güvende ile satış ve alış yaptığınızda ev kullanıcıları ile ticaret yapın. Böyle işin her hinliğini bilen al satını yapıp türlü türlü işler çeviren çok adam var.

Durum aynen böyle. Param Güvende ile satış yapmamalıydın.

Ben kendisine dedim geveleyip benim iş yerimde özel aletler var onlarla falan yapıyorum 200 tl maliyeti oluyor dedi.
Ne özel aletiymiş kürdanla bile düzeliyor o pinler dikkatlice çalışırsanız. Alıcı üçkağıtcılık yapıyor.

Bilgisayarcıymıştan sonra pek düşünmeye gerek yok gibi geldi.

Görüntülü aradım gösterdi cidden kırıktı ve bir sürü işlemciler falan vardı yanında açık şekilde.

Ne özel aletiymiş kürdanla bile düzeliyor o pinler dikkatlice çalışırsanız. Alıcı üçkağıtcılık yapıyor.
ben söyledim ama anlamıyor işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı