Paramedik mi havacılık yönetimi mi?

hesenn0033

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar tercihlere az kaldı. Eşit ağırlık 320 bin yaptım havacılık yönetimi geliyor güzel yerler de ama kime sorsam boş torpil diyor... Ben de sağlık çok seviyorum paramedik de geliyor. Sizce havacılık yönetimi mi yoksa paramedik mi olmadı DGS ile hemşireliğe tamamlarım.

İkisi de birbirinden çok farklı bölümler hocam. Kendini ileride hangisinde çalışırken görmek istersin?

İkisi de birbirinden çok farklı bölümler hocam. Kendini ileride hangisinde çalışırken görmek istersin?
Ya kral sağlık alanında hep ilgim vardı ama paramedik KPSS olsun çok yükseldi DGS ile hemşireliğe geçsem hadi DGS kalkarsa veya yapamazsam. Havacılık ta güzel sektör sıralamam yetiyor vs. Ama hep aklımda sağlıkta kalır pişman olursam diye korkuyorum havacılık okuduktan sonra.

Ya kral sağlık alanında hep ilgim vardı ama paramedik KPSS olsun çok yükseldi DGS ile hemşireliğe geçsem hadi DGS kalkarsa veya yapamazsam. Havacılık ta güzel sektör sıralamam yetiyor vs. Ama hep aklımda sağlıkta kalır pişman olursam diye korkuyorum havacılık okuduktan sonra.

Şahsi fikrimi sorarsan senin yerinde olsam DGS'ye güvenmezdim yani DGS diye bir şey hiç yokmuş gibi düşünüp tercih yapardım. Havacılık güzel sektör ama burada problem onun güzel olup olmaması değil. Senin bu işi yaparken pişmanlık yaşayıp yaşamayacağın. Buna da senden başkası karar veremez.

Şahsi fikrimi sorarsan senin yerinde olsam DGS'ye güvenmezdim yani DGS diye bir şey hiç yokmuş gibi düşünüp tercih yapardım. Havacılık güzel sektör ama burada problem onun güzel olup olmaması değil. Senin bu işi yaparken pişmanlık yaşayıp yaşamayacağın. Buna da senden başkası karar veremez.
Krall fikrin için teşekkür ederim. Vallahi kafam allak bullak ya hep yurtdışı istedim havacılık yönetimi yurtdışı için güzel bölüm fikir... Ama paramedik de dgs ile hemşireliğe geçsem hemşirelik te yurtdışı için güzel bölüm fikir... Ama DGS çok opsiyonel . Amannn yoruldum huh

Krall fikrin için teşekkür ederim. Vallahi kafam allak bullak ya hep yurt dışı istedim havacılık yönetimi yurt dışı için güzel bölüm fikir... Ama paramedik de DGS ile hemşireliğe geçsem hemşirelik te yurt dışı için güzel bölüm fikir... Ama DGS çok opsiyonel. Amannn yoruldum huh

Hahaha vallahi şu an bende tercih dönemimdeyim aynı şeyleri bende yaşıyorum fikir almak için düşündüğüm bölümlerin mezunlarına ya da öğrencilerine yazıyorum. Doğru tercihi vereceğini düşünüyorum bol şans. 🥰

Hahaha vallahi şu an bende tercih dönemimdeyim aynı şeyleri bende yaşıyorum fikir almak için düşündüğüm bölümlerin mezunlarına ya da öğrencilerine yazıyorum. Doğru tercihi vereceğini düşünüyorum bol şans. 🥰
Eyw kral sağolasın aynı şekilde gönlümüzce olsunnnnn hayırlısı hakkımızda 😊💗

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı