Parasını Haketmediğini Düşündüğünüz Şeyler

Şahsi bir görüş olarak oyunun ilk bölümleri oldukça sıkıcı gidiyor. Oyunu baştan sevmeyince gerisi oynamadan sildim. En azından daha açıklayıcı olabilirmiş. Özellikle ilk başta köyde ''avel avel'' dolaşıp soru sormak. Oyun motoru oynadığım diğer oyunlara göre beni yeteri kadar tatmin etmediği için sevmedim.
O kadar övülmesine rağmen maalesef gözümde iyi bir oyun değil. (boş boş at sürmenin neresi iyi olabilir bilemiyorum ama)
Kişisel zevk meselesi elbette ama yorumunuzdan anladığım size göre değil RPG oyunlar. At sürme olayı Skyrim'de de var. Oyunu sadece boş at sürme olarak değerlendirmek biraz acımasız olmuş yapılacak o kadar çok görev var ki.
 
İnternet için ödediğimiz fatura. 2018 hatta 2019 olacak internet dünya adına bir silah gibi olmaya başlamışken insanları kota ile sınırlandırmak kadar yanlış bir iş yok. Boşa para ödüyoruz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı