Öyle daha çok izleniyor.Pardus'a milli işletim sistemi denmesi çok sinirime gidiyor. Milli Linux dağıtımı demeleri zorlarına mı gidiyor?
Öyle daha çok izleniyor.Pardus'a milli işletim sistemi denmesi çok sinirime gidiyor. Milli Linux dağıtımı demeleri zorlarına mı gidiyor?
Yeni sürüm çıkmış. Kurup deneyen var mı? Belki bir rehber yaparım diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Vakit ayırmaya değer mi? Yoksa Ubuntu kurulum rehberi mi yapayım?
Pardus'un neden forumda genel olarak bu kadar sevilmedigini anlamıyorum, yahu ne suçu var bir açıklar misinız? Yerli milli olayını ben de doğru bulmuyorum.
Çünkü Debian'ın üstüne nerdeyse hiç bir şey eklemediği halde, Pardus'un Debian'dan daha kararlı olduğunu iddia edebilecek kadar akla ziyan açıklamalar yapan geliştiricileri var.
O geliştiricileri duymadım, ama dediği de doğru bir şey değil.
1 GB. RAM kullanan XFCE mi olur? El-insaf!!
Yeni sürüm çıkmış. Kurup deneyen var mı? Belki bir rehber yaparım diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Vakit ayırmaya değer mi? Yoksa Ubuntu kurulum rehberi mi yapayım?
Ekteki resme bakabilirsin, resmen saçmalamış. Neredeyse hiçbir katkı yapmayıp, nasıl bu kadar böbürleniyorlar, anlamak dahi istemiyorum. Kullanıcı Wine uygulamasının güncel sürümünün depoya eklenmesini istemiş. Eklememek için kullandıkları mazeretler bunlar. Hem Wine güncel sürümünü eklememek için mazeret üretiyor, hem de depoya Debian Sid ve Testing'den paketler eklediklerini söylüyor, hem de daha kararlı olduğunu iddia ediyor. Nereden tutsan elinde kalacak türden açıklamalar.
1 GB. RAM kullanan XFCE mi olur? El-insaf!
Okuldaki hem sınıflardaki hem de bilgisayar odasındaki hiçbir bilgisayarda böyle bir şey yok maalesef. Devlet bizim okulu unutmuş gakiba.İmajın kullanılması zorunlu ama imajda Bir Pardus sürümü ve Windows 7 var. 5 yıllık lise hayatımda akıllı tahtadan Pardus'a giren tek kişi benim. Başkasını görmedim.
Bilgisayarları millet bozduğunda bile bilgisayar hocasının verdiği USB'deki imaj ile format atardık. Kendisinin de Pardusu açtığını hiç görmedim. USB'de Windows 7 sürücüleri vardı ama Pardus için herhangi bir sürücü yoktu. Pardus belki başka şekilde hallediyordur, orasını kesin bilmiyorum.
Linux dersi? Üniversite mi okuyorsunuz ve hangi bölümde Linux dersi veriliyor?Bizim okul Linux dersinde kullanıyor. Ayıp olmasın diye sanırım.
Hocam artık kanalda Linux ve BSD gibi sistemlere yer verin. Bir de Pardus incelemesi çok daha iyi olur.Yeni sürüm çıkmış. Kurup deneyen var mı? Belki bir rehber yaparım diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Vakit ayırmaya değer mi? Yoksa Ubuntu kurulum rehberi mi yapayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.