Ekran kartının sürücüsünün güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?Pardus işletim sisteminizde yükledikten sonra kontrol etmeniz gereken ekran kartı sürücünüzdür. Eğer yüklüyse 2. adım olarak mağaza uygulamalasına (yanlış yazmış olabilirim.) Girip yüklemek istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz. Ancak bu uygulamalar Windows'a göre Daha'da azdır.
Kullanmadığınız dağıtım ile gelen uygulamaları silerek diskinizde yer açabilirsiniz. 3. adım diğer eksik sürücü var mı kontrol edin. Ardından örneğin terminal veya Console, konsol olabilir adı. Yazdığım komutla istediğiniz Linux uyumlu programı Depo'dan indirebilirsiniz. Örnek: $ sudo apt-get install VirtualBox VirtualBox-qt VirtualBox-dkms
Ekran kartının sürücüsünün güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?
Tamamdır çok sağ olun.Onu bilmiyorum ancak. Diğer forum kullancılıların yanıtlarını bekliyebilirsiniz. Veya Linux'da daha fazla bilgisi olan kullanıcıları etiketleyin.
Ekran kartının sürücüsünün güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?
Intel HD GraphicsIlk once ekran karti modelini soyle.
AMD ise kernel ile birlikte yuklu gelir zaten, ekstra bir ugrasa gerek yok.
NVIDIA ise buyuk ihtimalle nouveau surucusunu kullaniyorsun, sahipli surucuyu yuklemen gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.