Pardus akıllı tahtalarda sanallaştırma nasıl açılır?

Nivera55

Decapat
Okuldaki akıllı tahtaya Pardus kurulu bu can sıkıcı bir durum bazı hocaların programları açılmıyor. Buna Windows kurmuyorum yukumluluk bize aitmiş acaba buna nasıl VirtualBox yüklerim ve normal PC'lerde BIOS'tan açılan sanallaştırma bunda nasıl açılır?

Etap kullanıcısında oturum açın.
Şifre: etapadmin/etabadmin/etapyetkili üçünden birisi.

Okuldaki akıllı tahtaya Pardus kurulu bu can sıkıcı bir durum bazı hocaların programları açılmıyor. Buna Windows kurmuyorum yukumluluk bize aitmiş acaba buna nasıl VirtualBox yüklerim ve normal PC'lerde BIOS'tan açılan sanallaştırma bunda nasıl açılır?
Eğer lisede okuyorsanız öğrenci işleri ile ilgilenen hocaya (bizim okulda müdür yardımcısı) bu konuyu açarsanız işiniz hallolabilir. Bizde de öyle bir durum vardı. Biz sonraki seneye geçtikten sonra bütün tahtalarda Windows 10 kurulu olarak karşımıza çıktı.

Ben söyleyince tahtalara Windows 10 kurmak akıllarına geldi. 😁😁

Vallahi hocam biz tüm cihazlara Windows 11 kurduk hiçbir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı