U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2020 #1 "Yerli işletim sistemi.", Olarak nitelendirilen Pardus sizce kullanmaya değer bir dağıtım mı? Destek verilmeli mi? Ekleme: Ben denediğimde beğendim, pek bir eksikliği yok gibi. Ofis için uygun. Fakat sizin görüşlerinizide almak istedim.
"Yerli işletim sistemi.", Olarak nitelendirilen Pardus sizce kullanmaya değer bir dağıtım mı? Destek verilmeli mi? Ekleme: Ben denediğimde beğendim, pek bir eksikliği yok gibi. Ofis için uygun. Fakat sizin görüşlerinizide almak istedim.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 17 Eylül 2020 #2 Değil.
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #3 Artıları: Ülkemize destek vermiş olursun. Eksileri: Fazla popüler değil. Kubuntu, lubuntu, Xubuntu ve Mint dağıtımlarını kullanabilirsin.
Artıları: Ülkemize destek vermiş olursun. Eksileri: Fazla popüler değil. Kubuntu, lubuntu, Xubuntu ve Mint dağıtımlarını kullanabilirsin.
KS KS U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2020 #4 328732 dedi: Artıları: Ülkemize destek vermiş olursun. Eksileri: Fazla popüler değil. Kubuntu, lubuntu, Xubuntu ve Mint dağıtımlarını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Popüler olsa kullanılabilir yani?
328732 dedi: Artıları: Ülkemize destek vermiş olursun. Eksileri: Fazla popüler değil. Kubuntu, lubuntu, Xubuntu ve Mint dağıtımlarını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Popüler olsa kullanılabilir yani?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 17 Eylül 2020 #5 Mint XFCE daha güzel gibi fakat denemediğim için yorum yapamıyorum.
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #6 User not found dedi: Popüler olsa kullanılabilir yani? Genişletmek için tıkla... Evet, fakat sorun çıkarsa çözümünü bulamayabilirsin. Türkler bilgisayar alır ve sadece oynar fakat bilgisayrdan anlayan çok azdır. Hindistanlılar olmasaydı bu bilgisayar devri çözülmezdi. Your Computer has arrive.
User not found dedi: Popüler olsa kullanılabilir yani? Genişletmek için tıkla... Evet, fakat sorun çıkarsa çözümünü bulamayabilirsin. Türkler bilgisayar alır ve sadece oynar fakat bilgisayrdan anlayan çok azdır. Hindistanlılar olmasaydı bu bilgisayar devri çözülmezdi. Your Computer has arrive.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Eylül 2020 #7 User not found dedi: "Yerli işletim sistemi.", Olarak nitelendirilen Pardus sizce kullanmaya değer bir dağıtım mı? Destek verilmeli mi? Ekleme: Ben denediğimde beğendim, pek bir eksikliği yok gibi. Ofis için uygun. Fakat sizin görüşlerinizide almak istedim. Genişletmek için tıkla... Bence kullanılmalı. Ama benim için yeterli değil.
User not found dedi: "Yerli işletim sistemi.", Olarak nitelendirilen Pardus sizce kullanmaya değer bir dağıtım mı? Destek verilmeli mi? Ekleme: Ben denediğimde beğendim, pek bir eksikliği yok gibi. Ofis için uygun. Fakat sizin görüşlerinizide almak istedim. Genişletmek için tıkla... Bence kullanılmalı. Ama benim için yeterli değil.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 17 Eylül 2020 #8 Ben denemedim ama bizim okulda akıllı tahtada yüklüydü o zaman biraz incelemiştim ama beğenemedim.
A abdullahsogukpinar Decapat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 96 17 Eylül 2020 #9 328732 dedi: Hindistanlılar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #10 abdullahsogukpinar dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... YouTube'da hiç bilgisayar hata çözümleri izlemiyorsun demek.
abdullahsogukpinar dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... YouTube'da hiç bilgisayar hata çözümleri izlemiyorsun demek.