Pardus kullanılmalı mı?

Pardus kullanılmalı mı?

• Evet, kullanılabilir...

Oy: 24 38,1%
  • Hayır, pek sanmıyorum...

Oy: 30 47,6%
  • Kararsızım.

Oy: 9 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Normal bir kullanıcı; internette gezip, video izleyecek, klasörlerini düzenleyecek, müzik dinleyecek falan. Bunları karşılamaz mı, bu tartışma niye?

Tabii ki karşılar, fakat burada biz kullanmaya gercekten değer olup olmadığını tartışıyoruz. Dediklerinizi her işletim sistemi yapıyor.

Destek alamazsın olayı hikaye. Debian tabanlı bir dağıtım olduğu için her türlü konuda internette destek bulabilirsin.

Linux kullanıcıları kullanabilir hakeza devlet kurumlarında da. Sadece alışkanlığı değiştirmek lazım.

Pardus başta çok güzel bir proje idi. Ta ki FETÖ'cü hainler projeyi batırana kadar. FETÖ'nün temizlenmesinden sonra proje tekrardan hayata geçirildi ve şu anda iyi gidiyor. Daha da iyi olması dileğiyle.

Tabii ki karşılar, fakat burada biz kullanmaya gercekten değer olup olmadığını tartışıyoruz. Dediklerinizi her işletim sistemi yapıyor.

Hocam gerçekten ofis için kullancaksanız kullanışlı babam kullanıyor ofis için hiçbir sıkıntısı çıkmadı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…