Parelel evren var mı?

Şimdi bir şey düşündüm eğer paralel evren varsa biz paralel evrende miyiz ve paralel evrenimizin bir paralel evreni var mı? Mesela paralel evreni paralel evreninde paralel evren varsa o paralel evreninde bir paralel evreni vardı bu Paradox'da kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Paralel Evren cümbüşmesi olmuş :D

Şimdi bir şey düşündüm eğer paralel evren varsa biz paralel evrende miyiz ve paralel evrenimizin bir paralel evreni var mı? Mesela paralel evreni paralel evreninde paralel evren varsa o paralel evreninde bir paralel evreni vardı bu Paradox'da kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence paralel evrenler var. Biz bir paralel evrendemiyiz diye bir soru yok. Gerçek evren diye bir şey yok. Mesela sen 22 Nisan 2021'de buraya üye oldun. Başka bir evrende olmamış olabilirsin? Ve bende bunu yazıyor olmazdım.

Ben paralel evrenlerin var olduğuna inanıyorum fakat aklıma takılan bir soru var. Stephen Hawking'in "zamanda yolculuk varsa zaman yolcuları nerede?" sorusu gibi ben de "paralel evrenler varsa kendi evrenlerini aşan yaşam formları nerede?" diye soruyorum. Düşünsenize sayısız evren var. Sayısız olasılık. Elbette çok gelişip evreni arka bahçesi gibi kullanan canlılar olacaktır. Bir süre sonra evrenin sınırlarına dayanacak ve aşacaklar diye düşünüyorum. Bunu yapabilecek kadar gelişmiş canlıların diğer evrenlerde de istediği gibi gezebileceği kanaatindeyim. Tabi bu kadar gelişmiş canlıların bizi bulsalar bile etkileşime geçmemeleri mantıklı. Evrenler arasında seyahat edebilen bir canlı türü, kendisine en yakın gezegene bile yerleşememiş bir canlı türü ile neden muhatap olsun ki? Amaaan boş ver. Sal atom bombasını da şu savaşı kazanalım. Ay'da ne işimiz var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı