Bence yok zaten bana küçüklüğümden beri hep saçma gelmiştir.
Paralel Evren cümbüşmesi olmuşŞimdi bir şey düşündüm eğer paralel evren varsa biz paralel evrende miyiz ve paralel evrenimizin bir paralel evreni var mı? Mesela paralel evreni paralel evreninde paralel evren varsa o paralel evreninde bir paralel evreni vardı bu Paradox'da kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilim paralel evren dair kanıt bulmuştu diye hatırlıyorum. İleride göreceğiz.
Işık deneyimi? Işığı tutunca düz, kamerayla video çekince 3 taraflı yansıyordu. Yaptığın harekete göre değişiyordu.Bilim paralel evren dair kanıt bulmuştu diye hatırlıyorum. İleride göreceğiz.
Bir blog sayfasında vb. bir yerden görmüştüm. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum...Kanıt nedir?
Bence paralel evrenler var. Biz bir paralel evrendemiyiz diye bir soru yok. Gerçek evren diye bir şey yok. Mesela sen 22 Nisan 2021'de buraya üye oldun. Başka bir evrende olmamış olabilirsin? Ve bende bunu yazıyor olmazdım.Şimdi bir şey düşündüm eğer paralel evren varsa biz paralel evrende miyiz ve paralel evrenimizin bir paralel evreni var mı? Mesela paralel evreni paralel evreninde paralel evren varsa o paralel evreninde bir paralel evreni vardı bu Paradox'da kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Belki biz paradoksun başı olabiliriz.Ben paralel evrenlerin var olduğuna inanıyorum fakat aklıma takılan bir soru var. Stephen Hawking'in "zamanda yolculuk varsa zaman yolcuları nerede?".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.