Parfüm kokusu üstüme sinmiyor

• Konuyu başlatan Xhaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 601

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Diesel, Bargello, avon gibi markalar kullandım ancak üstüme sinmiyor, 5 fıs sıkıyorum, 30 dakika sonra koku uçuyor gidiyor, derim normal.

Diesel, Bargello, avon gibi markalar kullandım ancak üstüme sinmiyor, 5 fıs sıkıyorum, 30 dakika sonra koku uçuyor gidiyor, derim normal.
Hocam Bargello kullanıcısı olarak ilk aldığım zaman iyiydi ferah kokuyordu ama şu anda hiç beğenmiyorum. Ayrıca benim üstümdede kokusu kalmıyor o markaların sorunu. YOU gibi markalardan bakarsanız daha iyi olur koku kategorisinde çok iyiler.

Hocam Bargello kullanıcısı olarak ilk aldığım zaman iyiydi ferah kokuyordu ama şu anda hiç beğenmiyorum. Ayrıca benim üstümde de kokusu kalmıyor o markaların sorunu. You gibi markalardan bakarsanız daha iyi olur koku kategorisinde çok iyiler.

Diesel marka parfümüm var kokusu güzel ama üstüme sinmiyor bana kalıcı koku yayan parfüm lazım kokusu 1-2 metre öteden gelen.

Diesel marka parfümüm var kokusu güzel ama üstüme sinmiyor bana kalıcı koku yayan parfüm lazım kokusu 1-2 metre öteden gelen.
Hocam TikTok'da araştırma yapın çok güzel parfümler dolaşıyor orada.

Dosya Ekleri

• 1_org_zoom.jpg
    1_org_zoom.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı