Parfüm önerisi

Ülkemizdeki bazı teknoloji firmaları gibi Çin malı parfüme marka basıp satıyorlar.

Merak ediyorum ürünü.

Cidden merak ediyorum nasıldır diye düşündürüyor insanı. Hele yorumlarına bakarsak insanın merakını gıdıklıyor.

Geçenlerde 250₺ değil miydi bu hangi ara 400 olmuş. 400 verene kadar 100 daha verip kaliteli dolum parfüm satıcılarından almak çok daha mantıklı olur.

Merak ediyorum ürünü.

Cidden merak ediyorum nasıldır diye düşündürüyor insanı. Hele yorumlarına bakarsak insanın merakını gıdıklıyor.

Geçenlerde 250₺ değil miydi bu hangi ara 400 olmuş. 400 verene kadar 100 daha verip kaliteli dolum parfüm satıcılarından almak çok daha mantıklı olur.
1 yıldız verenlere bakılınca nasıl olduğu az biraz anlaşılıyor

@Shuichi Tatsuo hocam ben de merak ediyorum. Ne kadar dandik acaba? Kız arkadaşım vs. olsaydı denerdim afrodizyat (?) işe yarıyor mu diye. 😀

Vallahi afrodizyaklı parfüm değil de kız arkadaşının beğendiği parfüm daha etkili olacaktır.

Örnek olarak benim hanım stronger with you Intensely'e bayılıyor üzerimde bende gidip kalitesi iyi olduğu söylenen bir dolum parfümcüden aldım bir tane. Deneyeceğim oldu ki başarılı bir dolum parfüm ise burada da paylaşırım. Orjinaline 2k veremeyen arkadaşlar da faydalanır.

Vallahi afrodizyaklı parfüm değil de kız arkadaşının beğendiği parfüm daha etkili olacaktır.

Örnek olarak benim hanım stronger with you ıntensely'e bayılıyor üzerimde bende gidip kalitesi iyi olduğu söylenen bir dolum parfümcüden aldım bir tane.

Acaba koku olarak doğru sonuç veriyor mu?
Ben de boynerde olmayan modelleri bargellodan denesem mi diye düşünüyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı