Parfüm önerisi

Usman Aga1

Hectopat
Daha fazla  
Malumumuz, kışa gireceğiz ve kış için parfüm almam lazım. Şu anlık spicebomb Extreme, stronger with you absolutely ve Jean Paul Gaultier'Le Male'le Parfum almayı düşünüyorum. Mantıklı mı bu parfümler, yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim? (17 yaşındayım ve elimden geldiğince olgun giyinmeye çalışıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanım için Invictus parfüm, Boss Bottled Elixir, YSL Y EDP Intense olabilir mi? Ya da başka öneriniz var mı?
Aralarında günlük kullanabileceğin kesinlikle İnvictus. Elixir ler ağır oluyor. YSL Y de yaz kokusu zaten. Ekstra olarak Givenchy Gentleman önerebilirim.

Aralarında günlük kullanabileceğin kesinlikle İnvictus. Elixir ler ağır oluyor. YSL Y de yaz kokusu zaten. Ekstra olarak Givenchy Gentleman önerebilirim.
Givenchy Gentleman'ın hangi flankeri daha iyi? Aklımda Givenchy Gentleman Boisée var ama Reserve Privée'yi de övenler duydum.

Givenchy Gentleman'ın hangi flankeri daha iyi? Aklımda Givenchy Gentleman Boisée var ama Reserve Privée'yi de övenler duydum.
Reserve Privée daha elit bir parfüm kabanınızı takım elbisenizi giydiğiniz zaman o parfümü sıkmalıyım dedirtecek bir parfüm. Yaşın küçük olduğundan fazla kaçabilir. Direk standart flankeri kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı