Parfüm Önerisi

epochN

Kilopat
Abiler kardeşler herkese iyi günler. Parfüm önerebilecek var mı? Gün boyu kalıcı, fazla ağır olup insanları rahatsız etmeyecek birinin yanından geçerken parfümle duş almış dedirtmicek bi parfüm olursa sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat sıkıntınız yoksa Bvlgari Man İn Black tavsiye ederim bütün gün üzerinizde kalır ağır değil fakat tene çok yakın durur bu yüzden size sadece çok yakın olan insanlar kokuyu alabilir bir kol uzunluğundan biraz daha fazla gidiyor.

1. Carolina Herrera 212 Sexy Men
2. Paco Rabbane İnvictus
3. Diesel Only The Brave Wild
4. Hugo Boss Bottled

Hepsi de birbirinden enfes kokular. Tabii bana göre güzeller. Denk gelirseniz bu parfümlere denemeden başka bir parfüm almayın. Kimisi şekerli kokular sever kimisi odunsu veya karabiberli. Çeşit ve aroma çok. Koku işi kişinin zevkine kalmış. Naçizane tavsiyemdir.

Slazanger ActiveSport Mavi olanı tercih edebilirsin, parfümünü alırsan daha çok memnun kalırsın.
Ben bugün kullanmaya başladım, kokusu gerçekten çok hoş. Set olarak 60TL şu sıralar.

5198b3c1-81be-48c1-9f54-ca806918f570.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı