Parfüm satıcısı markalar sahte parfüm satıyor

saizens

Kilopat
Merhaba, Rossmann'dan versace eros aldım, fakat parfüm sahte. Almanya'dan yeğenim geldi aynısı onda da var benim aldığım erosla alakası yok daha harika koku ve parfümü ben sıkıyorum 10 dakika sonra üstümde kokunun K'sı kalmıyor uçup gidiyor, parfüm bozuk zannedip araştırdım beymen boyner, rossmann Gratis bunlar mavi kozmetik adlı yerden temin ediyor. Testerler orijinal fakat kapalı kutular çakma, sıktığım tester 2 gün oldu hala bileğimde kokarken kapalı kutular 10 dakika da kaybolmakta. Para iadesi alacağım rossmann ürünü geri alıyor, orijinal parfümü nereden alabilirim? Bütün mağazalar mavi kozmetik adlı yerden temin etmiş versace dior vs distribütörü olduğu için ve böyle köklü mağazaların bu durumdan haberleri yok

Reformüle olmuştur o parfüm. Reformülasyon nedir diye bir Google’a sorun.

Araştırmadan sahte demek doğru olmaz. Rossman’ın sahte parfüm satmaya bir tarafı yemez.

@Evil Belief
Reformüle olmuştur o parfüm. Reformülasyon nedir diye bir Google’a sorun.

Araştırmadan sahte demek doğru olmaz. Rossman’ın sahte parfüm satmaya bir tarafı yemez.
Beymen boyner rossmann bu mağazalardan tom ford, versace, dior bu parfümlerin testerlerine baktım hepsi aynı 10 dakika sonra koku gidiyor, 3200 TL'lik parfümün olayı bu mu yani dostlar reformüle olunca böyle mi olması gerek

Merhaba, Rossmann'dan versace eros aldım, fakat parfüm sahte. Almanya'dan yeğenim geldi aynısı onda da var benim aldığım erosla alakası yok daha harika koku ve parfümü ben sıkıyorum 10 dakika sonra üstümde kokunun K'sı kalmıyor uçup gidiyor, parfüm bozuk zannedip araştırdım beymen boyner, rossmann Gratis bunlar mavi kozmetik adlı yerden temin ediyor. Testerler orijinal fakat kapalı kutular çakma, sıktığım tester 2 gün oldu hala bileğimde kokarken kapalı kutular 10 dakika da kaybolmakta. Para iadesi alacağım rossmann ürünü geri alıyor, orijinal parfümü nereden alabilirim? Bütün mağazalar mavi kozmetik adlı yerden temin etmiş versace dior vs distribütörü olduğu için ve böyle köklü mağazaların bu durumdan haberleri yok
Merhaba Rossmann ürünü geri almayı nasıl kabul etti?Ben de aynı sorunu yaşıyorum versace eros 200ml aldım 15 dk olmadan koku uçuyor dışarı çıkınca ,arkadaşlarım falan da alamıyor .Ürünü test için geri verdim rossmann mağazasına ancak ordan da genelde sorun yok denilip geri gönderiliyormuş.Sizin durum nasıl ilerledi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı